Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Liukuväri-Ombre

Yhdistettynä Ombre Manicure, jossa kaikki kynnet ovat erivärisiä, mutta samansävyisiä tummasta vaaleaan (alunperin ymmärtääkseni pikkurilli musta ja peukalo valkoinen), sekä liukuvärjäys sienellä töpöttelemällä: saadaan liukuväri-Ombre :). Ajatus tähän lakkaukseen lähti Polish This! -blogista, jossa näin nämä pastelliset skittle-kynnet.


Älkää häiriintykö pitkistä geelikynsien kasvurajoista, ne on tätä kirjoittaessa jo muisto vain :). Mutta takaisin asiaan. Tässä kaikki kuusi lakkaa, joita käytin:


 • China Glaze Liquid Leather
 • OPI DS Extravagance
 • OPI DS Opulence
 • OPI DS Reserve
 • OPI Princesses Rule!
 • China Glaze White on White

Töpöttelin siis keittiösienen palalla pitkittäissuunnassa aina kahta lakkaa yhdelle kynnelle. Keskisormessa ei oikein kovin hyvin näy sävyerot, mutta parempiakaan vaihtoehtoja lakoille ei minun laatikostani löytynyt. Näillä mentiin siis.


Nää oli erityisen kivannäköiset luonnossa! Harmi vaan, että keksin huoltaa geelit heti seuraavana iltana, kun olin nää vaivalla saanut aikaan ;).

Mitäs tykkäät ideasta?

5 kommenttia:

 1. Oi, tykkään! Toi mustan ja Extravagancen yhdistelmä näyttää etenkin jotenki extra hyvältä, täytyy varmaan kokeilla tota yhdistelmää joskus. ;) Kiva, jos minun manista oli inspiraatioksi, sekin tosin näytti paremmalta luonnossa kuin kuvissa, sävyerot ei oikeen kuvissa toistunu niinkuin ois pitäny. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just pikkurillit oli minustakin kaikkein hienoimmat. Tosi upea yhdistelmä!

   Poista
 2. Onpas tosi jännät liukuvärit! En ole ennen nähnytkään tämmöisiä... tai itse asiassa olin nähnyt nuo kynnet, joista inspiraatiosi olit saanut, mutta ilmeisesti olin katsonut niitä varsin väsyneenä, koska idea jäi tajuamatta XD

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...