Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

Loppuelämän ranskis


Sanokaa, mitä sanotte, mutta kyllä minä olen edelleen sitä mieltä, että klassinen ranskalainen manikyyri on kauneinta, mitä kynsillä voi olla. Todella paljon on muutakin kaunista, mutta jos pitäisi valita yksi koristelu kynsille koko loppuelämäksi, niin valitsisin epäilemättä ranskiksen.

Näitä ranskiksia on kylläkin höystetty vaaleanpunaisilla hexagon glittereillä, eli ihan klassiset nämä eivät ole. Nuo glitterit välkehtivät sinisenä, vihreänä ja lilana, kun valo käy niihin, ja tietyssä kulmassa ne katoavat näkyvistä kokonaan. Kynsillä on glitteriä koko valkoisella osalla, vaikkei kaikki glitterit näykään kuvassa.


Tässä siis tämänkertaisen geelikynsieni huollon lopputulos. Pikkuisen otti käsi väpättäen, kun tein tuota rajaa, mutta kauniit nämä on silti. Ainakin kauempaa ;).Minkä koristelun ja/tai lakan sinä valitsisit kynsille loppuelämäksesi? :)12 kommenttia:

 1. loppuelämäksi täälläkin otettaisi ranskalainen. se on vaan jotenkin niin ajaton, käy arkeen ja juhlaan.

  VastaaPoista
 2. Minä valitsisin kyllä jonkun mahdollisimman koristeellisen ja art deco -tyyppisen 3D-unelman :D Kyllästyisin vaan ranskikseen hyvin äkkiä, mutta onhan se toki nätti.

  VastaaPoista
 3. Mie valitsisin jotakin pinkkiä ja leopardi-kuvioista <3

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti samaa mieltä, ranskis on kauneinta! Niillä mäkin pärjäisin loppuelämän. :)

  VastaaPoista
 5. ranskis olis minunki valinta ♥

  VastaaPoista
 6. Mulle kans loppuelämän ranskis :) Ihanat kynnet, kyllä noilla kelpaa! ♥

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä! Kiitos tästä postauksesta, sain inspiraation tästä :)

  VastaaPoista
 8. Ranskista täälläkin. Se olisi aina sopiva ja siihen olisi kuitenkin vaikea kyllästyä. Odottelen kovasti, että oikean käsen nysä kasvaa, että pääsee itsekin väkertelemään ranskiksia. Huoh. Odottavan aika on pitkä.

  VastaaPoista
 9. Holoa. Jos täällä paistaisi aina aurinko en edes käyttäisi muuta kuin hololakkoja. Se on mun mielestä kaunein lakkapinta mitä on.

  VastaaPoista
 10. Kyllä se klassinen ranskis päätyisi munkin kynsille, jos vain yhden saisi valita :)

  VastaaPoista
 11. Hei!

  Miehen kommentti: Ranskalaiset kynnet kauneinta mitä tiedän! Ja mielellään ehdottomasti niin, että suhteessa nainen ei kustanna kynsiään, vaan se on miehen ilo ja kunnia:)

  Yst.terv.
  - M -
  tremor71@gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...