Sivut

tiistai 13. marraskuuta 2012

Geelit huollettu taas.

Samalla kaavalla: helposti peitettävät kärjet lakkailujen takia. Eipä näissä paljon katsottavaa ole, aika samantekevää julkaiseeko vai ei. Hopeista glitteriä sekoitettuna geeliin ja sillä ranskis. Glitterissä on hologrammisuutta  ihan reippaasti mukana, mutta se ei nyt oikein näissä kuvissa näy. Alemmassa ehkä hiukan.


Se, mikä ei oo samantekevää, on se, että geelikynsimuotoilija minussa on alkanut näyttää kehittymisen merkkejä. Jonain päivänä, oi jonain päivänä opin tarpeeksi nopeaksi ja uskaltaudun loppukokeeseen. Voi kun joku sanoisi jo tässä kohtaa, riittääkö laatu jo nyt :). Anyone? Saa antaa rutkasti kritiikkiä (rakentavasti pliis!). Oon kiinnittänyt paljon huomiota kynsien sileään ja tasaiseen pintaan, kauniiseen c-kaareen ja reunojen ohuuteen, joskin myös kynsien hyvään pysyvyyteen. 

Omissa kynsissäni on tällä hetkellä vain oman kynnen geelaus, eli alla ei ole keinotekoista jatketta. Kynsien kaunis ja symmetrinen muoto kärsii valitettavasti (ainakin, kun on minun osaamisestani kyse) omien kynsien käpristymisen ja omituisten kasvusuuntien takia :/. Mut onpahan luonnollisemmat, hah :P.


Kommentteja? :)
Vinkkejä? :)
Apua? :)


11 kommenttia:

 1. Ainakin minun kokemattomaan silmään sun kynsien muoto näyttää hyvältä ;) Valitettavasti samaa ei voi sanoa kaikkien "ammattilaisten" työn jäljestä... Tosi kaunis glitterholoranskis, muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaankin silmään käy joskus sellaisia järkytyksiä, että hohhoh. Omassakin jäljessä on toivomisen varaa, mutta otan opikseni jokaisesta tekeleestä. Kuvaaminen auttaa paljon, koska tietokoneen ruudulta näkee virheet paljon paremmin :).

   Poista
 2. Teen itsekin geelejä ja koulutuskin on käytynä, joskin melko epävirallinen sellainen. Olen tässä sinun blogia selaillessa moneen kertaan ajatellut, että jos joku päivä itselleni geelikynnet laitatan, tulen ne sulta hakemaan vaikka väkisin :D Usko pois, teet ainakin kuvien perusteella parempaa jälkeä kuin iso osa ammatikseen kynsiä tekevistä. Oon nähnyt niin paljon karseita puolipalloja ynnä muita hirvityksiä kynsiharrastukseni aikana, että tunnistan kyllä hyvät geelikynnet kun ne vastaan tulevat :D Summa summarum: näyttöön siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit! Jos oot oikeesti tuota mieltä, niin tänne vaan. Teen ilomielin sulle kynnet :D. Valitettavasti mulla ei nopeus riitä vielä sinne näyttöön. Pitäisi kahdessa tunnissa tehdä tietyntasoinen perusranskis ja koska pidän laatua _erittäin_ tärkeänä, mulla voi ottaa lähemmäs kolmekin tuntia :/. Edelleen. Lisää reeniä siis :).

   Poista
  2. Ajattelin katsoa kestäisikö mun luonnonkynnet talven säät ankaralla rasvauksella ja vaalimisella, jos ei, paukkaan sun luo aivan takuulla! Nopeus mullakin on "ongelmana", huoltoonkin menee 3 tuntia, eikä tunnu nopeutuvan siitä vähääkään. Sitäpaitsi mun koristelutaidot rajoittuu lähinnä erivärisiin ranskiksiin :D Näytöissä aikaraja on ilmeisesti paikkakohtainen, joissakin paikoissa näyttöön saa mennä 3 tuntia.

   Poista
 3. hyvältä näyttää :)
  ootko muuten fb:ssä? jos,niin liity rakennekynnet ja rakennekynsi/galleria/tarvikekirppis ryhmiin ja laita sinne kuva. siellä on alan harrastajia,ammattilaisia ja kouluttajia, saa tosi paljon neuvoja ja vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee, kiitos vinkistä. Koristeluryhmässä ja kirpulla oonkin jäsenenä, mut rakennekynsissä en. Täytyykin etsiä :).

   Poista
 4. hyvältä näyttää! itse vasta opettelen, mutta ongelma on juuri se, ettei kynsistä meinaa tulla tasaisia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko sileää pintaa? Vaatii viilaa, viilaa, viilaa. Sitten kun yhtä äkkiä tajuaa, et hei, tää onkin viila, niin sit alkaa luistaa ;). hih Tsemppiä harjoituksiin. Omat kynnet on ihan parasta treeniä, ollu ainakin mulle :).

   Poista
 5. Moi
  Kynsipedin sävy on ihana. Käytätkö siinä jotain make up-geeliä vai onko rakennegeeli ns. maitomaista ?:) Kauniita kynsiä teet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Kiitos kovasti :).
   Geeli on Cesarsin Refill (huoltogeeli). Se on sävyltään ihan aavistuksen vaaleanpunaista, mut ei peittävää.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...