Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tikatut kynnet

Oon etsiskellyt nelivuotiaalleni tikkitakkia näille leudommille syyskeleille ja tarpeeksi paljon tikattuja kankaita nähtyäni päätin tikkailla kynnetkin. Valitettavasti toteutus taas ontui huonojen tarveaineiden takia, mutta ajatus sen sijaan on mielestäni tosi kiva ja helppo. Malli löytyi googlesta hakusanalla quilted nails.

Lakkasin kynnet OPI Pedal Faster Suzi! -lakalla, jonka väri vienyt sydämeni kyllä ihan kokonaan. Todella kauniin värinen vaaleanpunainen lakka, jossa on reilusti shimmeriä. Siis ihana! <3 Ainoa huono puoli tässä on se, että sitä pitää kerrostaa kolmesti, ennen kuin se peittää edes jotenkin. 

Päälle tikkailin mustalla ArtClub-koristelulakalla katkoviivoja. Osa viivoista levisi päällyslakan takia ja osa tuli paksuiksi jankkiintuneen ArtClubin takia :(. Etusormi kuitenkin näyttää minusta tosi kivalta. Kuvitelkaa kuvaan neljä tuollaista ;). Nimettömään leimasin rusetin ja tuosta tulikin sitten vähän teennäisen näköinen yhdistelmä...Mut ajatus hyväkymmenen? Millä ihmeellä saisin maalattua ihan ihan ohutta? Akryylimaalilla ja pienellä siveltimellä? Tätä nimittäin kokeile uudelleenkin.


6 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti! Tosi ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
 2. Ooi nää on just ihanat♥ :))

  Ite käytän aina tarkkaan työhön akryylimaalia ja ohutta sivellintä. Koristelulakkoihin en enää koske.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :).

   Mulle tuottaa jostain syystä hirveetä tuskaa ja vaivaa kaivaa akryylimaalit esiin :D. Pitää yrittää ottaa itteäni niskasta.

   Poista
 3. Kauniit! (Mua alkaa ihan harmittaa, että diilasin oman Suzini Murmikselle!) Mites ois musta kynsilakka ja sellainen pitkä tosi kapea sivellin? Siis niitä joissa ne harjakset on jotain 2,5 cm ja jotka on tosi ohuita :) Akryylimaaleilla en ainakaan itse ole ikinä saanut aikaan lasta enkä p*skaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin ihan samaa, et joku juoksevampi lakka ainakin. On mulla sellanen pitkäkarvanenkin ;) ja sillä saa pitkiä viivoja ihan ok, mut sit jos haluis lyhyitä tai jotain kaarevia, niin enpäs onnistukaan :/. Hmm. Täytyy vaan ahkerasti kokeilla.

   Poista
 4. Mä olen kans ihan myyty tuolle samaiselle lakalle, niin kaunis että!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...