Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

Rusettipuolikuut

Lakka numero 2 kirppistilauksessani oli NfuOh #61, se hopeinen ihqihana hologrammilakka. Hololakkoja on pursunut joka tuutista viime kesänä ja syksynä ja siksi mulla seisoo laatikossa kolme Flormarin holoa, joita en edes oo swatchannut ähkyn takia. Muutkin pari hololakkaa on jääneet käyttämättä, joten tässäpä oiva aasinsilta ostaa yksi lisää, hah.

NfuOh-hololakkoja mulla on vain yksi ennestään: #62, se beigensävyinen vaimikälie. Näitä huolisin kuitenkin lisää ihan vain sen takia, että Nufun pullot on niin älyttömän hienoja. Näitä voisin ripustella seinille koristeeksi, jos muut pullot piilotankin laatikoiden sisään (sanoo Sannu, joka eilen alkoi ääneen haaveilemaan omasta pikku kynsistudiohuoneesta).

No mutta asiaan. Tässä puolikuumanikyyri, jossa koristeena rusetteja:


Teippasin "reiänvahvistimilla" kynnen tyvet ja lakkasin kaksi kerrosta #61-lakkaa. Halusin jättää puolikuut tällä kertaa nakuksi, kun en ollut moista aiemmin tehnyt. Mustalla koristelulakalla taas vaihteeksi muutaman kerran huiskis ja päällyslakka päälle. Avot.


Ja voi viideo tuota ArtClubia. Yritin, todella yritin saada ohutta viivaa aikaan, mutta joko koristelulakkani on kovasti ohentimen tarpeessa tai sitten hololakan pinta on omituinen, kun viivat ei meinanneet millään tarttua kynteen kuin paksuina klimppeinä. Argh >:/. Ehkä olisi aika kaivaa akryylimaalit taas esiin. Miten niiden kanssa pelaaminen tuntuukin muka niin työläältä...?


Oi katsokaa nyt tuota hologrammiefektiä alla olevassa epätarkassa kuvassa! Sateenkaaria kynsissä <3! Mikään hololakka ei taatusti vedä vertoja Nufujen efektille. No ehkä Make Up Storen lakat melkein? Sivellin tässä lakassa oli sen sijaan sieltä. Ja syvältä. Pörröttynyt lakkajemmari, mokoma. Tultiin kuitenkin toimeen sen verran, että tää lakka saa jäädä meille asumaan :).


Malli näihin kynsiin on täältä :).


Mitäs pidät näistä nakupuolikuista?


5 kommenttia:

 1. siis ei herranjesta kun on ihanat!!♥

  VastaaPoista
 2. ooh nämä on todella kauniit! *menee harjoittelemaan rusettikuviota*

  VastaaPoista
 3. rakastuin tähän blogiin heti:) mistä sä oot tilannu kaikki geelit ja uunin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)! <3
   Oon käyny Cesarsin geelikynsikurssin ja ostin sieltä samalla starttipaketin. Geelejä oon tilannut jälkeenpäin tietty lisää :). Cesarsshop on luotettava ja hyvä toimittaja.
   www.cesarsshop.fi
   Halvemmallakin toki saa (itse en tuolloin edes vertaillut, kun oli yksinkertaista, että kaikki tavarat odottivat minua valmiina paikan päällä kurssia varten...kun en oikein edes tiennyt, mitä tarvitsen :D), esim. Saksasta tilaamalla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...