Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ristiäiskynnet

Ristiäiskynnet piti saada mätsäämään kenkiin, omaan mekkooni, kastepuvun nauhaan sekä pojan ristiäispukuun. Haastetta siis :D. Mätsäys onnistui ok, mutta yhtään en näistä kynsistä tykännyt. Syynä siihen oli nuo ärrrrsyttävät strassit, joita menin survomaan joka kynteen. Ekaa kertaa ulkonevat koristeet tuntui todella ikäviltä kynsillä!


Lakkasin kärjet China Glaze Swing Babylla. Se on sitten ihana lakka ja taitaa olla vajunein värilakoistani, jos ei valkoista ja mustaa huomioida. Lakan väri on jännästi jotain kullan ja hopean välimaastoa.

Koristeeksi lisäsin mustahopeisia tarroja, joita ystäväni toi mulle kesällä tuliaisena, ja tarrojen kukkakuvioiden keskelle vielä turkoosit strassit. Pojan kastemekon nauhat oli juurikin tuon väriset, kuin strassit :). Nauhaa näkyy ekassa kuvassa kukkakimpussakin.


Geelikynnet oli tässä kohtaa jo kolme viikkoa vanhat ja sen alkoi kyllä jo huomata tyvestä. Kyllä ne kynnet vaan kasvaa, siitä ei pääse mihinkään :).


Kynsilakan väri sopi kenkiini ja pojan ristiäispuvun väriin, strassit sopivat kastenauhan, ristiäispuvun ja kakkukoristeiden :D sävyyn ja mekossani oli helmassa kukkia, joten siitä syystä valitsin nuo kukkatarrat. Aika hyvin junailtu, eikö ;).

Ja katsokaas, miten ihanat pikku conssit ja rakennuspalikat minun kälyni näpersi sokerimassasta kakun päälle <3.2 kommenttia:

  1. Oi. Pojallani oli myös kengät ristiäiskakun päällä, niin söpöt. Ja kastepäivä oli ihanimpia päiviä elämässäni :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...