Sivut

torstai 18. lokakuuta 2012

Sodanjulistus, osa 2

Ihan ensin, lukaisepa tämä Sodanjulistus-merkintä Jos edes kynnet -blogista.

Postauksen kommentissa nro 7, joka on siis omani, kerrotaan näin: 
"Ps. Tunnen kyllä sun tuskan. Se niissä geeleissä on hyvä, et tuollaista ei tapahdu. Eiku… ;)"

(Herkkäsilmäisimmät, jotka kammoatte kuivia kynsinauhoja ja sormia, lopettakaa lukeminen tähän!)Kräts!

Niinpä niin, pitikin mennä taas sanomaan jotain ääneen ;D.Älä säikähdä, oma kynsi ei ole noin roisissa kunnossa.
Siinä on liimajäämää. 

Huh, onneksi ei sattunut. Kolme (!!) kynttä, joihin olin tehnyt tippipidennykset, luovuttivat heti juhlien jälkeisenä päivänä. Tätä sotaa ei tosin julisteta Papun tavoin maksamakkaraa vastaan vaan reilun vuoden avattuna ollutta kynsiliimaa sekä matkarattaita vastaan. Koskaan ennen ei oo tipit irronneet ja geelit katkenneet noin, joten en keksinyt muuta syytä kuin sen, että liiman pito on alkanut heiketä. Se yhdistettynä rattaiden etupyörien tiukkaan lukitusmekanismiin, johon aina tökkään kynteni: Voila! Murtuma on valmis ja saan keräillä kynnenkärkiä sohvalta, vessan lattialta ja leikkihuoneen nurkasta. 

Eteeni tuli siis pakkohuolto, vaikka olin uhannut elää näiden kynsien kanssa neljä viikkoa. Kolmeen on tyytyminen.


9 kommenttia:

 1. Aloittelija kysyy että mitä geeliä sulla on käytössä, kun mulla käy aina just noin eikä tarvitse edes mihinkään osua (ei, en koskaan nypi kynsiä reunasta. never...heh)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Cesarsin Huoltogeeliä. Mulla tää oli ihan eka kerta, kun näin kävi, joten syytän sitä liimaa. Kynnet oli ihan sopivanpaksuisetkin mun mieleestä, eli ei liian ohuet ja siksi heikot...

   Poista
 2. onko sulla postausta glitter kynsistä? tekisitkö jos ei?koska aina kun yritän tehdä ni: menee joka paikka sotkuun ja siitä glitter osiosta tulee joko liian paksu tai liian ohut, vinkkejä pikaisesti kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko siis geelikynsien tekoa glitterillä? Itse laitan geeliä pieneen purkkiin (saa ostettua esim ebaysta, mimaxilta ja cesarsilta,...) ja sekoitan siihen sopivan määrän glitteriä. Ei liikaa, että geeli kovettuu hyvin uunissa, mut tarpeeksi, et tulee suht peittävä :). Levitän kärjen glittergeelin dotting toolilla. Purkin voi säästää ja käyttää geeliä uudelleen myöhemmin, jos jää yli. :)

   Poista
  2. tää autto kyllä mielettömästi, kiitos !:)

   Poista
 3. Ensinnäkin, syvin osanottoni kynsitapaturman johdosta :) Toisekseen, sulle on tunnustus: http://wastinglifestyle.fi/?p=848

  VastaaPoista
 4. Auh! Opitko tästä jotain? Kannattaako mainostaa? ;) Ei saa ilkkua, hyi Papu... Kurjaa kun kävi noin, mutta onneksi sentään vain geeli eikä myös kynsi! (Voi kun ois muuten ollut sullakin maksamakkara, se ois ollut tavallaan aika hulvatonta XD )

  VastaaPoista
 5. Haha, todellakin opin, viimeistään nyt! Tässä kohtaa saa ilkkua. Tyhmästä päästä kärsii... jos ei koko kroppa, niin vähintään kolme kynttä :D.

  Ei ollut maksamakkara ei. Eikä tuu. Hyih. :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...