Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Hello Dolly

Kaunis swatcheissa ja pullossa, mutta omilla kynsillä kuitenkin vähän pettymys. Niin kuin lähes kaikki glitterlakat. Oon aina ihan intopinkeenä ostamassa glitterlakkoja ja joudun lähes poikkeuksetta toteamaan "njäääh".  Tää kuitenkin saa meiltä kodin ja uuden mahdollisuuden. Onneksi kokeilin kiekolle useamman lakan päälle :).


Pretty & Polished Hello Dolly on indielakka (kynsilakkaharrastajien omatekemiä lakkoja), johon törmäsin tilatessani uutta leimauslaattaa, jota Papu hehkutteli taannoin. Lakka on kirkas ja siinä on valkoisia, liloja ja pinkkejä erikokoisia hexglittereitä sekä paljon pientä hologlitteriä. Aika herkku. Nuo isot valkoiset ja pinkit, läpikuultavat glitterit tekee tästä mulle mieluisan ja juuri noiden takia halusin tämän tilatakin. Harmi vain, että niitä on vaikea metsästää sutiin ja saada kynnelle :/.Lakat oikealta vasemmalle:
OPI Pedal Faster Suzi, Color Club Incognito, a-england Iseult, Misa Coffee Pick me up.

Hologrammiloistoa epätarkassa kuvassa.

Olisin halunnut kynsille OPI-lakan, mutta neljän kerroksen jälkeen luovutin ja vaihdoin a-englandiin. Mulla on geelikynsissä edelleen ne violetit glitterit ja nepäs onkin vallan ärsyttävät, kun haluaisi lakata huonommin peittävillä lakoilla. Murh. Näistäkin jäivät paistamaan vähän läpi, mutta päätin, etten häiriinny asiasta. Päätös ei kylläkään pitänyt ;D.


Oi katsokaa, mikä välkehtivä ihanuus <3.

Että sellaiset. Meillä valmistaudutaan nimeämään pienokaistamme, joten palaillaan taas asiaan ensi viikolla. Kunhan löydän jostain aikaa huoltaa kynnet ja vaihdan vaaleammat koristelut, niin pääsen kokeilemaan muutamaa uutta lakkaa, joilla menetin blogikirppisneitsyyteni ;).4 kommenttia:

 1. Onpas kaunis glitterlakka! Ja kiva että muutkin on vihdoin antaneet periksi ja sortuneet indielakkoihin - mullekin on nimittäin tulossa nyt viisi indietä (kolme täysikokoista ja kaksi miniä), kun kamelin selkä katkesi :D Glitterlakat on kyllä pahoja, kun niitä himoitsee aina lisää ja lisää, mutta sitten niitä ei kuitenkaan kovin usein tule sieltä omasta hyllystä poimittua. Hmph!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin. Kiva niitä on haalia, mut ovat tosiaan melkein kertakäyttöisiä :/. Laitoin kiertoon just niitä lähes iskemättömiä (...niin saa sitten uusia :D).

   Poista
 2. Houkutteleva :) minä usein töpöttelen glittereitä sienellä, niin saa niitä palasia paremmin kynnelle.

  VastaaPoista
 3. Sinulle on haaste/tunnustus :)
  http://taasyksikynsiblogi.blogspot.fi/2012/10/okei-ma-tunnustan.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...