Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Suedet

Hahaa, yllätys! Eipä mennytkään viikkoa, ei. 

Edellisiin lakkauksiini tein pilkkuja OPIn Suede-lakalla ja nyt piti päästä käyttämään sellaista ihan kunnolla. Mulla on kolme noita mokkanahkaisia elikkäs mattapintaiseksi kuivuvia lakkoja (nimiä klikkamalla näet pari aiempaa lakkausta näillä lakoilla): 
We'll Always Have Paris SuedeYou Don't Know Jacques! Suede sekä tämän päiväisissä kynsissä nähtävä Lincoln Park After Dark Suede. Olin lähes varma, etten ole koskaan lakannut koko kynttä tällä lakalla, mutta olinhan minä. Hauskaa selailla omaa blogia taaksepäin, kun ei ollenkaan muista, mitä kaikkea sitä on tullut askarreltua :).


Nämä Suede-lakat on levittämisen ja kuivumisen suhteen minun mielestäni kiireisen (tai sellaisen, jolla ei ole aikaa kynsien lakkaamiseen ;))  ihmisen unelmia. Levittäminen OPIn leveällä ja laadukkaalla siveltimellä on nopeaa ja tarkkaa (vaikkakaan lakkojen koostumus ei oo helpoin mahdollinen) ja kuivuminen käy todellakin sekunneissa! Ja mikä parasta, lakka peittää yhdellä kerroksella! Siihen ei kovin moni lakka pysty. 


Lakan pysyvyys onkin sitten se heikko kohta, jonka valmistaja jo ilmoittaakin lakkapullossa roikkuvassa pienessä käyttöohjeessa. Lakkasin nyt ensimmäistä kertaa Suedella geelikynnet, joten uskoisin pysyvyyden olevan parempi.


Laitoin nimettömiin kuparinsävyisiä hexagonglittereitä kynnen reunoille ja Essie Matte About You -mattapäällyslakka pari kerrosta. Jonain päivänä teen kaikkiin kynsiin tällaiset, näistä tuli nimittäin aivan ihanat <3. Polish This -blogin Annie on näpertänyt aiemmin samantyyppiset, joista siis idean näpistinkin :).


Jälleen kerran totesin, että mattapäällyslakka tekee ihan toisenlaista jälkeä, kuin OPI Suedet itsessään. Toinen on matta ja toinen on se mokkanahka :). Mattalakka jännästi kadotti osan tuon lakan hopeisista hippusista ja teki pinnasta samean näköisen. 

Sehän näissä Suede-lakoissa on muuten myös hyvä puoli, että päälle voi vetäistä kerroksen-pari hyvää päällyslakkaa ja lakasta saa ihan uudennäköisen, kun se muuttuu kiiltäväksi. Ja avot, alkaa kestääkin taas paremmin kynsillä :). 


Oliko ihan liian suuri OPI Suede -hehkutus? :D

5 kommenttia:

 1. Oi, oon kyllä vähän kade! Kokoelmassani on juurikin näiden OPI Suede lakkojen mentävä aukko ja nimenomaan nää kolme on ehdottomasti toivelistalla... Noh, ehkä joskus.. :) Ihanat kynnet jokatapauksessa, yksinkertainen on joskus parasta. :)

  VastaaPoista
 2. Upeet! :) Mitenhän mä oon onnistunut missaamaan Opin suede-lakat kokonaan.. :O Tahtoo kans!

  VastaaPoista
 3. Sulle on tunnustus mun blogissa http://glitternails-tanja.blogspot.fi/2012/10/tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä upeat ja suedelakat on täyttä rakkautta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...