Sivut

maanantai 6. helmikuuta 2012

Pinkit maastokynnet

Muistattekos, kun väsäsin syksyllä aika äijämäiset maastokynnet (voiko kynsistä ylipäänsä sanoa äijämäiset? :D)? Armyvihreää, ruskeaa, mustaa ja mattapintaa. Kommentiboksiin ilmestyi silloin Prinsessan Itse ajatus samasta kuosista pinkkinä, joten tuumasta sitten toimeen, tosin vähän myöhäisheränneenä. Päätin kuitenkin toteuttaa nämä pinkit maastokynnet ranskiksena ja tyttömäisemmällä otteella :). 
Lakkasin näin:
 • tipeissä OPI I Think in Pink x1
 • maastolaikkuja Essie Fiesta ja OPI Sparrow Me the Drama pikkusiveltimellä sekä Orly Instant Artist Pastel Pink (?) omalla siveltimellään
 • koko kynnellä China Glaze Fairy Dust (microglitterlakka)
 • pinkkejä strasseja
 • päällä OPI Start to Finish

Tein nimettömiin kokeilumielessä erilaiset kiemurat ja tuosta käsinmaalatusta tuli mielestäni kivempi. Parempi olisi kuitenkin ollut ilman, tiedetään-tiedetään ;).Kovin katu-uskottavat camot näistä ei tulleet, mutta kyllä näissä pari päivää nyt mennään. Ehkä mattaus olisi saattanut olla näillekin paikallaan. Kuvioinnista ei minun mielestä tullut yhtä hieno, kuin niissä edellisissä maastokynsissäni, tosin näissä oli tuo kuvioitava aluekin niin paljon pienempi. Toisaalta nämä kynnet olivat "työkelpoiset" ja enemmän oman tuntuiset.


Mitäs sinä olet mieltä, kummat camot miellyttää enemmän? Linkki edellisiin maastokynsiin vielä tässä.

6 kommenttia:

 1. Ihanat! :) Miun mielestä tuo nimetön, jossa on tuo vaaleenpunaisella lakalla tehty kiemura, on kivempi kuin tuo strasseilla tehty, vaikka kyllä tuo strassikiemurakin on ihan kiva :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Taito hyppysissä. :) Minusta tuo maalattu koukero on hieno ja sopii hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat! Vois itsekin kokeilla jotain tän tapaista c:

  VastaaPoista
 4. Noi on tosi ihanat! Niin pinkit ja tyttömäiset ♥

  VastaaPoista
 5. Siis aivan ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...