Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Krumeluuria hattaraa

Orlyn Cotton Candy (engl. hattara) pisti silmääni swatcheissa ja se oli niin sulkun värinen, että se oli pakko saada. Tää on taas yksi niitä lakkoja, mitkä näyttää erityisen ihanalta kesällä, kun kädet on vähän päivettyneet. Lakka tuntui aavistuksen turhan imelältä laittaa koko kynsille, joten päädyin taas vaihteeksi ranskikseen. Delight by Nails -blogissa oli aivan ihanat timanttikynnet ja niistä innostuneena halusin laittaa itsellenikin strasseja. Kärjissä siis Orly Cotton Candy x2. Kirkkaat strassit oon ostanut CesarsShopista ja mustat on eBaysta. Kirkkaiden strassien ympärillä on myös mustia mikrohelmiä. Niitä vasta onkin ihanaa laittaa... *huoh*. Koristeet on kinnitetty Cesarsin pikakuivattajalla, sillä hajuhirvityksellä (voi kun saisin sen pian kulumaan loppuun...). Koko kynnellä on geelin päällä OPI Start to Finish, joka on siis kirkas aluslakka (ja päällyslakka :)). Muuten geelikynsi ei lakkaa vaatisikaan, mutta kun tiesin laittavani koristeita pikakuivattajalla, oli alle laitettava joku lakka. Pikakuivattajahan rullautuu geelin päältä kuivuttuaan, jos ei alla ole kynsilakkaa.


Nämä kuvat on otettu lakkausta seuraavana päivänä ja pari strassia oli jo irronnut. En ehtinyt paikkailla, kun piti lähteä nappuloiden kanssa reissaamaan kohti itä-Suomea.Joillekin nämä kynnet voi olla kauhistus, jos ei tykkää ulkonevista koristeista. Mun mieleen nää oli taas ihan ihanat <3.

7 kommenttia:

 1. "Joillekin nämä kynnet voi olla kauhistus, jos ei tykkää ulkonevista koristeista."

  Heiiii, miksi sää katsot mua..? XD Ei vaan, musta noi on varsin nätit vaikka kammoksunkin ulkonevia koristeita. Eihän ne ole mun kynsissäni :D Ja muutenkin strassit on musta paljon kivampia kuin esim. kaamea röykkiö jotain hedelmäviipaleita (sori te jotka tykkäätte niistä :D ). Kauniit on, ja tosi naiselliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tunnustan, käväisit mielessä ;P.
   Kiitti :).

   Poista
 2. oi aivan sairaan ihanat kynnet! tuo pinkki on just tommonen sopiva, ei liian marenkimainen yms.. (xD) noi mustat strassit sopii tosi hyvin tohon sävyyn ;)<3

  VastaaPoista
 3. Yleensä mun mielestä tommoset strassiketjut on kamalia, varsinkin jos on tuommosia isoja strasseja! MUTTA nyt täytyy tehdä poikkeus, koska nää on tosi nätit! :)

  http://tzupnails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Heitänpä sinua haastella, ellet ole jo aiemmin tätä tehnyt! :)
  http://lakkahumala.blogspot.com/2012/02/ensimmainen-haaste.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...