Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Geelikynnet ja ranskalainen manikyyri

Nonnih, nyt on Sannulla taas kynnet. Väsäsin itselleni elämäni ihan ensimmäiset geelikynnet kaikkiin kynsiin. Ei siis ekat kynnet ikinä, vaan ekat itselleni :). Toisinaan mulla on siis ollut etu- ja keskisormissa geelaukset, jos omat kynnet on rikkoutuneet, eli vähän on harjoitellut omien kynsienkin geelaamista. Jouduin ajansäännöstelyn vuoksi tekemään nämä kolmessa osassa, joten en osaa sanoa, kauanko tekeminen otti aikaa, mut ehkä noin kolmisen tuntia. Omia kynsiä kun tekee hitaammin, kuin toiselle, kun ei voi geelata toista kättä sillä aikaa, kun toinen on uunissa :P.


Tein tavallisen ranskalaisen manikyyrin, kun ajattelin, että näitä olisi sitten hauska koristella erilaisilla tavoilla. Lisäksi minua kiehtoi ajatus, ettei kynnet ole kellastuneet eikä kippuraiset, eikä ole pakko laittaa lakkaa, jos ei joskus lakanpoiston jälkeen jaksa laittaa heti uusia. Katsotaan, miten saan aikaan näitä huoltaa, vai joutavatko heti parin viikon kasvun jälkeen kilsatehtaalle.


Pikkurillin kynsinauha muuten ei pelkästään näytä oranssille, vaan se on. Kävin tukan pesulla ja laitoin ColorMask-värihoitsikkaa ja väri sitten jämähti kuivaan kynsinauhaan.
Kuvasta päätellen muut kynsinauhat voi kohtuullisen hyvin, paitsi tuo oikean pikkurillin ;D.


Näissä kynsissä käytin valmiita, valkoisia ranskistippejä. Ihan näppärä konsti tehdä uudet kynnet ja smile linesta tulee tarkka, mutta kyllä ne toiset mulla käytössä olevat tipit on todella paljon kivemmat käytössä, koska ne joustaa paremmin ja ovat helpommat liimata. Lisäksi näitä ranskistippejä ei voi käyttää ihan kenelle tahansa, koska kynsipedin pitää olla melko pitkä, jotta tällä saa nätin lopputuloksen. Kynteen, jossa on lyhyt kynsipeti tämä ei sovi, koska kynsipedistä tulee sitten luonnottoman töpön näköinen. 


Geelaukseen käytin Cesarsin Millenium-geeliä, jonka kerrotaan olevan aloittelijoille hyvä vaihtoehto. Itse aloitin harjoittelun saman sarjan huoltogeelillä, joka on löysempää, kuin tuo Millenium ja minusta se on huomattavasti helpompikäyttöinen. Taitaa olla siis niin, että mihin vaan tottuu, niin se on sitten helpompi käytössä :). Huoltogeeli tasoittuu melkein itsestään kynnelle ja muotoonviilausta tarvitsee tehdä tosi vähän. Huono puoli siinä taas on tuohon jämäkkään Milleniumiin verraten, että se vaatii 2-3 kerrosta juoksevuutensa takia.


Mulla jäi oikean pikkurillin ja nimettömän kynnet vähän turhan pitkiksi, ei oo ihan tasalaatuinen lopputulos siis. Mukavan huolitellun oloiset tuli tosin käsistä heti, kun on siistit kynnet. Vai mitä olet mieltä :)?9 kommenttia:

 1. Kauniit on, ja tosi huolitellun näköiset. Jos jotain saan mainita, mikä minua hieman kiusaa, niin tuo tippien erimittaisuus - muutamissa kynsissä ne on selvästi toisia pidemmät. :) Mutta yhtä kaikki noi on kyllä hienoa työtä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Papu :). Ja saa todellakin mainita, oon ihan samaa mieltä sun kanssa. Kuten tuossa kirjoitinkin, erityisesti oikea pikkurilli ja nimetön on ihan liian pitkät. Tein ne ensimmäsessä erässä ja jotenkin iski sokeus. Pitää lyhennellä, kunhan jaksan tarttua viilaan :).

   Poista
 2. Todella kauniit! :) Itse tilaan piakkoin ensimmäiset geelini (ja uunin). Olisin kysynyt voiko geelien päälle lakata ja poistaa normaalisti niiden kärsimättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :).
   Joo voi kyllä, ja lakkaus kestää tosi paljon paremmin, kuin luonnonkynnellä. Geelikynnet ei tarttee välttämättä myöskään aluslakkaa, mutta itse käytän, koska aiemmilla kerroilla oon huomannut, että jos geelikynsi on yhtään ilmaantunut kynnen tyvestä, niin kynsilakka sujahtaa helposti sinne alle. Aluslakalla tavallaan täytän sen kasvureunan, jottei värillinen lakka pääse sinne geelin alle. Joskus kaivelin glitterkynsilakan glittereitä sieltä kynnen alta sitten pois :D...

   Poista
  2. Okei, kiitos! Hyvä vinkki tuo aluslakka, ihanaa kun muiden virheistä oppii :D Ehkä sitten itselle uskallan geelejä kokeilla. Sen takia just oon miettinyt, että jos ei ehdi lakata, niin kynnet olisivat silti perusnätit ;)

   Poista
 3. Oijoi! Todella kauniit kynnet! Voinku itse pääsisin samaan lopputulokseen myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit! Teeit siis nuo ite, vai? Hankin itsellei myös tuommoiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, kauneus on katsojan silmissä. Näin 2,5v näiden kynsien tekemisen jälkeen voin todeta, että jotain olen oppinut, koska näissä on monta juttua pielessä :P. Itse olen siis joo tehnyt :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...