Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Gothic Lolita glitterissä

China Glazen Gothic Lolitalle oli sopiva aukko violettien lakkojen rivissä. Vaikka lempparivärini kynsillä onkin mm. vaaleanpunainen ja violetti, mulla on kuitenkin vain muutama hassu violetinsävyinen lakka.  Tämä lakka tuli siis edellisessä NailSupplies-tilauksessani Ameriikan mantereelta :).Swatchien perusteella oletin tämän lakan olevan creme (jostain syystä oli jäänyt lukematta tarinat koostumuksesta, hmm...), mutta eipäs ollutkaan. Sinistä ja ehkäpä punaistakin shimmeriä on joukossa ihan selvästi, mutta kynnellä se melkein katoaa jonnekin. Omituista.
Mainion värinen lakka kuitenkin. Just sopivasti lämpimään päin taittava :). Päälle sipaisin kerrokset China Glazen Tenchnoa sekä Doll Housea (nimettömät). Ensimmäisessä on hologrammista, hopeista micro- sekä hexglitteriä ja jälkimmäisessä vaaleanpunaista hexglitteriä. Doll House -lakalla on ihan supersuloinen nimikin <3.


Aika perussettiä nämäkin kynnet. Pitäisi saada taas kunnollinen koristeluvaihde päälle...
Mitäs tykkäät näistä glittereistä?

7 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) Kaunis liila väri, ja tuo Doll House on upea! Technokin on kaunis, mutta sille löytyy vain aika paljon "vastineita" ;)

  VastaaPoista
 2. Samixii! XD Mullakin on just Gothic Lolitaa kynsillä, tosin vain osalla kynnestä :D Pitäiskin saada aikaiseksi blogata nämä kynnet :)

  Iihanat violetit kimallukset, tykkään! ♥ Ihmettelin itsekin, että mihin se shimmer kynnellä katoaa, kun se pullossa kuitenkin jotenkin sentään erottuu :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo glitterilakat! Itsellä löytyy tuo Techno myöskin, mutta tuo Doll House voisi vaikka lähteä seuraavaan lakkatilaukseen mukaan.. :)

  VastaaPoista
 4. Heips! Sallitko lainata yhtä kuvaa tästä postauksesta?!

  Teen blogiini postausta siitä kuinka olen viime aikoina hurahtanut kynsienlakkaukseen ja blogeihin. Liittäisin yhden kuvasi mainiten blogisi osoitteen ja että kuva on peräisin sieltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lainaa vaan :). Hihkaise, kun postaus on julkaistu, niin näen sen varmasti itsekin :).

   Poista
  2. Nyt löytyy täältä: http://embolens.blogspot.fi/ - kiitoksia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...