Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Imelää persikkaa

Yhhyh, ei oo ihan tarpeeksi Sannulla vielä kevättä rinnassa näin imelän persikkaisiin kukkakynsiin. Piti kuitenkin saada uusimman lakkatilauksen viimeisiäkin lakkoja kynsille, joten pakkopakkopakko oli testata.  Jääköön tämä lakka odottamaan lumen sulamista ja katsellaan sitten uudelleen... Käytetyt jutut:
- aluslakan skippasin tällä kertaa, kun mulla on ne geelit edelleen, eikä ilmaantumista ollut näkyvissä
- Essie A Crewed Interest, kolme kerrosta (eikä silti peitä kunnolla geeliranskista... >:/)
- water decal -tarroja
- Cesars pikakuivattaja


Tässä kuvassa väri toistuu melko oikeana...

Nuo eBayn tarrat oli aika kamalia. Paketin taustassa oli ohje, jossa neuvottiin käyttämään näitä kuten tavallisia tarrroja. Olin kuitenkin tilannut nämä water decaleina. Tutkailin tarroja, eikä niitä kyllä saanut ehjänä irti taustasta, mutta vedessä irtosivat hyvin. En sitten tiedä, oliko niissä silti napakka liimapinta, koska siihen kohtaan, mihin kuvan länttäsin, se myös jäi. Siirtämään ei siis pystynyt ennen kuivumista, ei milliäkään! Siitä syystä nuo on siis vähän hmm... persoonallisissa kohdissa parissa kynnessä ;D.Laaduissa ja laaduissa on siis eroja, eBayn water decaleissakin, vaikka nättejä ovat nuokin. Aiemmin kokeilemani muutamat on toimineet ihan hyvin ja nää oli tällainen floppi (ja mulla on näitä vielä 9,5 pikkuarkkia :D). Kokeilematta on Cesarsista saadut ja odottelen postilaatikkoon saapuvaksi Papun ja Murmiksen kanssa kimpassa tilaamiani decaleita MagnoNailsilta. Sitten voi sanoa taas jotain viisasta ;).


Ja hei, nyt kannattaa tilailla Konad-laattoja ja -lakkoja! Ne on CesarsShopissa tarjouksessa -20% ja tarjous on voimassa toistaiseksi. Kurkatkaa myös, miten hieno uusi banneri Cesarsilla on :)!7 kommenttia:

 1. Kivan sävynen lakka! Näyttää varmaan kesällä hyvältä, kun on päivetystä pinnassa. :3

  Kiitos muuten haasteesta, haaste vastaanotettu ja omani teen heti, kunhan keksin ne 10 lakkaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, unohdinkin käydä kertomassa haasteesta, hups :)

   Poista
 2. Hei! Lueskelin tässä erilaisia kynsiblogeja ja sinun tekemät kynnet näyttivät parhaimmilta, joten päätin kysyä sinulta apua. Olen ajatellut haluavani geelikynnet ja minun opiskelijaystäväni jo lupasi ne minulle tehdä, mutta tässä niistä tietoa etsiessäni tulin vähän katuma päälle. Löysin uutisen http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/artikkeli.shtml/2010/06/1150226/geelikynnet-aiheuttivat-hermovaurion ja aloin miettimään, että uskallanko hakea kynnet harjoittelijalta... Mitä mieltä sinä olet? Tarkoitan, että voiko geelikynnet oikeasti tehdä jotenkin todella pieleen, että niistä tulee jotain pitkäaikaisia haittoja?

  Ja toinen kysymys... Voiko geelikynnet ottaa ilman lakkauksia ja koristeluja niin siis, että ne ovat värittömät ja lakkailee niitä sitten itse miten haluaa? Vai tarttuuko lakka sitten enää geelin päälle? Kiitos jo etukäteen jos viitsit vastata! :-) Tuli todella pitkä kommentti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitoksia kovasti :).
   En osaa mitään tilastototietoa tai muuta faktaa antaa sinulle, varmaan joudut käyttämään omaa harkintakykyäsi tai kääntymään ammattilaisen puoleen. Minullahan ei pätevyyttä vielä ole, enkä tee kynsiä ammatikseni, joskin kurssin olen kyllä käynyt.
   Tuo sivu, johon viittasit vähän huvitti minua sisältönsä puoleen, enkä etsinyt sen lähdesivulta lisätietoa. Allergiamahdollisuus toki on. Geelikynsiä tehdessä mitään kemikaalia ei laiteta iholle, eikä sormia upoteta mihinkään, eli en tiedä mitä ihmettä linkin naishenkilölle on oikein tehty (jos yhtään mitään..;)). Jos ystäväsi on käynyt kurssin kynsien tekoon, niin itse uskaltaisin kyllä ottaa geelikynnet, mutta niinkuin sanoin, omaa harkintakykyäsi joudut tässä kohtaa käyttämään :).

   Geelikynsien koristelut tehdään useimmiten geelikerrosten väliin. Voit ottaa joko täysin koristelemattomat kynnet ja lakata niitä kynsilakoilla tai toisaalta voit myös ottaa koristelut ja lakata niidenkin päälle (jos ei ole koholla olevia korsteita). Kynsilakat pysyvät jopa paremmin geelikynnen pinnalla, kuin luonnon kynnellä.

   Tule ihmeessä kertomaan, jos löydät jotain lisätietoa ja päädyitkö ottamaan geelit :).

   Poista
 3. voiks geelikynnet ottaa ilman lakkausta? siis sillee et sit lakkailis niit itte....

  VastaaPoista
 4. Voi, pakko kiittää vielä uudestaan, kun vastasit niin kivasti ! :) Sain nyt paljon lisätietoa ja uskon, että uskallan ottaa ne ystävälläni, koska hän on kurssin käynyt ja nyt kun kerroit ettei prosessissa mitään kemikaaleja edes käytetä. Kiitos! :) Blogisikin vaikuttaa kivalta, jään lukemaan ja kun saan rekisteröityä itseni bloggeriin niin varmasti liityn lukijaksi! ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...