Sivut

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pinkkejä ja hopeisia kiemuroita

Tämä sitkeyden ja määrätietoisuuden huippu jaksoi pitää omia geelikynsiä niinkin kauan, kuin kahden huoltovälin verran. Kynnet tuntuivat kasvavan ihan hurjaa vauhtia geelien kanssa... Kasvuraja oli kahdessa viikossa lähes kolme milliä! Voi kun kynnet kasvaisivat silloinkin yhtä nopesti, kun niitä yritää kasvattaa ;).

Koska luonnonkynsi on minun silmääni lähes kaikissa tapauksissa lakattuna kauniimpi kuin geelikynsi (lukuun ottamatta ylipitkät, kovin eripituiset ja/tai käpristyneet luonnonkynnet), päätin viilata geelit pois ja katsoa, missä kuosissa omat kynteni ovat.


Ei paha! :) Viilailin varovasti lähes pari tuntia ja sain kaiken geelin pois. Ihanaa, kun kynsien kärkien pinnoista tuli viilattua samalla kellastumat pois ja muutenhan kynsi olikin ehtinyt geelin alla kasvaa jo puoleen väliin. Olisi voinut vaikka kulkea ilman lakkoja, eikä olisi tarvinnut hävetä kellastuneita kynsiä :). Samalla oli myös vanhat pikkurepeämät kynsien sivuissa kasvaneet niin pitkälle, että sain kaikki viilattua pois. Kovin pitkiksi ei omat kynnet jääneet, mutta kivempi taas kasvatella, kun on puhdas pöytä, josta aloittaa. Etu- ja keskisormien kynsien en tosin odota kestävän kovin kauaa rikkoutumatta, mutta laitan sitten niihin tipit ja ohuet geelit, jos niikseen.


Ja hei, kasvaako teillä kellään sormen pään iho kynteen kiinni, kun kynsi on pitkä? Siis sieltä kynnen alta... Ymmärtääkö kukaan, mitä yritän selittää :D? Mitä tuolle vaivalle oikein pitää tehdä?? Työntää ihoa varovasti alaspäin aika-ajoin? Katsokaas seuraavasta kuvasta pikkurillin kynnen pituutta. Viilasin kynnen niin lyhyeksi, kuin kärsin ja tuossa kohtaa tuli jo iho vastaan, vaikka sormen päähän oli vielä milli-pari matkaa. Ai ällöäkö?!?Tässä pari lakkaa, jotka ei oo muistaakseni blogissani esiintyneet kertaakaan. Color Club Hot Like Lava on lisäksi yksi niistä lakoista, joita en ollut käyttänyt ennen kertaakaan. Levittyvyys oli mielettämän hyvä ja lakka kuivui tosi nopeasti. Kaksi kerrosta peitti todella hyvin. Hienoa CC! Lakka ei tuntunut kynnellä edes yhtään niin äksyltä kuin pelkäsin. Siitä syystä lakka oli jäänyt kokeilemattakin. Näin yhdestä kynnestä oli hyvä aloittaa ja samalla tuli testattua lakan pätevyys leimaamisessa. Hyvin toimii!


Tässä käytetyt jutut:

 • alla OPI Start to Finish x2
 • OPI Not Like The Movies (hopeanharmaa)
 • Color Club Hot Like Lava (pinkki foil-lakka)
 • leimaukset CC Hot Like Lava ja China Glaze Millennium (hopea nimettömässä), kuvio MagnoNailsin laatasta H29.
 • päällä Seche Vite


Tässä  vielä muutama lähikuva lakoista. OPI Not Like The Movies on tosi jännä lakka. Se on vihreä-violetti duochrome, jossa on shimmeriä mukana. Se on kynnellä suorastaan ällistyttävä, koska pullossa se näyttää jotenkin valjulta. En ollut käyttänyt tätä aiemmin kuin pari kertaa ja jokaisesta kerrasta muistan, että hämmästyin sitä, miten hieno tämä oli kynnellä :). Näistä Scrangien hienoista swatch-kuvista voit käydä kurkaamassa duochromea, jota näissä minun kuvissani ei näy :/.
Mitäs tykkäät näistä kippuroista?

9 kommenttia:

 1. Itellä kun oli varmaan pari kuukautta geelit ja kun kynnet oli sillon pitkät niin joo iho kasvo silleen jännästi sinne alle kiinni. Kun pidin pientä taukoa geeleistä ja viilasin kynnet tosi lyhyiksi, niin se joissain kynsissä iho sieltä alta taas lähti irti siitä kynnestä ja ai että oli kipeät. Jos ymmärsit mitä selitin :D

  Että en sitten tiiä mitä niille pitäis tehä, se työnteleminen voi tehdä kipeetä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auuuuts!! Oli varmasti kipeät. Mulla on kans tosiaan aina kasvanut se iho kiinni kynteen ja oon just varovasti toisella kynnellä sitä työntänyt silloin tällöin. En paljoa missään nimessä, koska silloinhan kynnen alle voi tulle haava. Mulla on tosi pitkä kynsipeti muutenkin ja on vaan ihan hassunnäköistä, kun kynsipeti näyttää yltävän melkein sormenpään yli :D.

   Poista
 2. Oi, ihanat kynnet! (: Minulla myös kasvaa tuo iho tuolla tavalla kynnen alle. Aika kipeä on jos yrittää mennä tökkimään tai muuta ): Ei ainakaan itseäni ole suuremmin haitannut joten olen antanut vain olla, ei sille varmaan mitään edes voi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon työntänyt varovasti toisella kynnellä aika-ajoin sitä nahkaa, mut tositosi varovasti, ettei iho mene rikki. Silleen sitä saa ainakin alemmas, mut ajattelin, jos olis jotain viisaampaa konstia :). EIpä se varsinaisesti haittaakaan, oikeassa olet :).

   Poista
 3. Hyvän pituiset kynnethän sinulla on =) Mulla kans kasvaa välillä iho sillä tavalla kynteen kiinni, mutta jos vaan muistan säännöllisesti laittaa kynsiöljyä myös kynnen alle ja vähän varovasti kynsillä tökkiä, niin pysyy aisoissa =)
  Kauniit lakat ja leimaukset, tosi hienosti onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :). Ihan hyvänpituiset on kyllä, tuossa pituudessa mulla ei edes käpristy vielä kummemmin :). Etusormen kynnet meinaa mennä kai rullalle pidempänä :D. Saunan jälkeen (tai saunassa) on muuten kans ihan hyvä varovasti työntää sitä ihoa, kun iho on niin pehmeä. Saman asian ajaa varmasti kynsiöljy :).

   Poista
 4. Nätit noi kynnet :) Mullakin kasvaa iho kiinni kynteen ja mietin aina miksi. Kerran kun mulla oli aika pitkät kynnet, niin kynsi katkesi siitä ihon kohdalta. Oli sormen pää pari viikkoa älyttömän kipeä ):

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...