Sivut

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kaislakimallusta

Ihastuin ikihyviksi jälleen kerran yksiin Papun tekemiin kynsiin. Hänen lakkausjälkensä on aina niin moitteetonta ja kynsinauhat siistit. Hienoa työtä :). Halusin sitten itsellenikin lakkailla jotain samantyylistä. Leimakuviosta mulle tuli mieleen kaislat (?!) ja lakoiksi valitsin kimaltavimmat, glitterittömät ihanuudet, mitä laatikko tarjosi.





Valkkasin laatikosta siis neljä lakkaa, joissa kaikissa on auringossa kimaltelevia partikkeleita: Misan Sugar Daddy sekä OPIn kolme lakkaa: Princesses Rule!, DS Extravagance ja DS Opulence. Seche vite kuivatti, kuten kärjistä voi päätellä >:/.



Lakkasin kynnet ensin Misalla x2. SItten töpöttelin taannoin tähän tarkoitukseen ostamallani H&M:n luomivärisiveltimellä OPI-lakkoja vaaleimmasta tummimpaan. Luomivärisivellin toimi ihan kivasti, vaikka jälki ei luonnovalossa sitten ollutkaan niin kiva, kuin mitä se iltahämärissä lakatessa näytti.




Leimat on MagnoNailsin XL-laatasta C ja leimaukset tehty -niin kuin aina- XL-leimasimella. Musta on tuollaisissa kynnen tyveen tulevissa leimoissa aika ärhäkkä väri tähän aikaan vuodesta, kun mulla ainakin on kynsinauhat melkein kuivimmillaan. Oli työ ja tuska saada mustat kynsinauhat edes suht siedettävän siisteiksi, kun raakaa asetonia en juuri nyt viitsi sormiini käyttää.




Leimoista ei tullut ihan täydelliset, vaan jostain kohdista jäi puuttumaan väriä, mutta eipä tuo menoa haitannut. Itse tykkäsin näistä kynsistä, vaikka pituutta toivoisin kyllä lisää pari milliä :).


Lähikuva kimalluksesta.

Kasvatusprojekti jatkuu, ainakin niin pitkään, kunnes kärsivällisyys loppuu ;). Oikean käden etu- ja keskisormen kynnet ovat tätä kirjoittaessa jo murtuneet ja töpööntyneet lisää :(.

5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...