Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Hempeää Technoa

Nää lakkaukset ei saa oikeutta kuvissa, ei sitten millään. Nää oli niin hempeän söpöset, joissa pilkahteli discopallo :).


Lakkasin kynsiin pari kerrosta Cesarsista saatua Color Clubin Falling in Louvre -lakkaa, joka on siis ranskislakaksi tehty. Kolme kerrosta olisi peittänyt näitä kahta paremmin, mutta kiireessä ja laiskuuksissani jätin kahteen. Päälle vetäisin kerrokset China Glazen iki-ihanaa Tenchoa, joka välkehtii iloisesti eri väreissä. Siinä on siis läpinäkyvässä pohjassa hopeista, hologrammista pikkuglitteriä sekä isompia hexagoneja.


Kuten kuvista näkyy, etusormen ja keskisormen kynnet on töpöt, koska ne murtuivat kärjistä ihan kappaleiksi. Liputan kyllä Piimaxin nimeen todella! Kuukausi siitä, kun lopetin sen syömisen, on kynnet tässä kuosissa :(. Sen kolme kuukautta kynnet kasvoivat hitaasti, mutta varmasti ja kestivät tosi hyvin, jopa näin pikkulapsiperheen arjessa. Nyt kynnet alkoivat taas normaalin tapansa mukaan repeilemään syvältä ja olisivat kaipailleet teepussipaikkoja sinne tänne. Voi plääh.


China Glaze julkaisi Technon uudelleen vasta ilmestyneessä Electropop-kokoelmassa. Minun pulloni on kuitenkin vanhempi yksilö. Ihailin Scrangien swatch-kuvia ja tästä kuvasta sain vinkin omaan lakkaukseeni. Laatikostani olisi löytynyt kivampiakin vaalenapunaisia, mutta koska nämä kynnet olivat toisen koristelun pohja, jouduin valitsemaan vaaleimman. Ihana lakka tuo Techno, suosittelen, jos varatostasi vielä tuo uupuu :).

8 kommenttia:

 1. minä syön tällä hetkellä tuota piimaxia, ja olen kuurin puolessa välissä. Pitääköhän sitä piimaxia syödä kokoajan, etteivät kynnet sitten ala lohkeilemaan :S Minulla ainakin on nyt kiitos piimaxin tosi vahvat kynnet, niin mietin että jos kuurin jälkeen ne sitten menee huonoon kuntoon hmm... saakohan tuota piimaxia syödä ympäri vuoden putkeen ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tutkaillut kummemmin Piimaxin jatkuvaa käyttöä. Pikaisesti kun googletin, niin jotain pieniä haittavaikutuksia löytyi keskustelupalstoilta, jotka varmaan on aika ihmiskohtaisia.. Maalaisjärki sanoo, et tottahan kynnet huononee, jos lisäravinteen saaminen lakkaa (jos siis kunto on niillä parantunut). Mulla kyllä jäi ahkera öljyäminenkin kk sitten, eli sekin vaikuttaa omiin kynsiini, ehkä jopa enemmän kuin tuo Piimax. Ja samalla tavalla kuvittelisi kynsien kunnon huononemisenkin tulevan jälkijunassa, ihan niin kuin paraneminenkin.

   Pitää tutkailla asiaa, ja kerro mullekin, jos saat tarkempaa infoa :). Apteekista tai luontaistuotekaupasta voisi ainakin kysyä. Itselläni kuuri nyt keskeytyi, enkä voi jatkaa sitä muutamaan kuukauteen ainakaan.

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Muakin on toi Techno himottanut, mutta se taitaa olla turhan samankaltainen kuin OPI Servin' Up Sparkle...

  Mua on mietityttänyt toi Piimax, kun siinä on ...öö.. jotain calcium-alkuista, ja olen nyt sitten pohtinut, että saako samaan aikaan käyttää kalsiumtabletteja jos syö Piimaxia. Hmph.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa olla melko samanlaisia OPIn kanssa. Ihkuja molemmat :P.

   Kysyin apteekista, et voinko syödä Piimaxia, kun vetelen Calsipos-D:tä samalla ja siellä ainakin sanoivat et voin... Siihen luotin, sen enempää tutkailematta. On tuo Piimax muutenkin sellainen juttu, että osa sen toimivuudesta varmaan perustuu psykologisiin vaikutuksiin ja muuhun kynsienhuoltoahkeruuteen, ainakin itseni kohdalla :D. Mutta eipä sen niin väliä, kunhan toimii :).

   Poista
  2. Ah, olet kysynyt apteekista! Excellent! Nyt minäkin uskallan sitten vetää molempia. Olen tinkinyt Piimaxista kalsiumin vuoksi, kun mulla on vielä osittais-tissitakiainen täällä, ja kalsium tulee tarpeeseen, mutta nyt alan napsia molempia. Kynnet voi jatkuvasti huonosti, mur.

   Poista
  3. Jaiks, kysyppäs vielä lisäinfoa sen takiaisen takia :).

   Poista
 3. Jaoin tunnustusta sinulle blogissani http://kynnellekykenevat.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Oon tuon tehnyt jo joskus aiemmin, mut teen uudelleen, jos ehdin/jaksan/etc. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...