Sivut

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pieni tilaus ja ihania ylläreitä

Hip kaikille!
Tässä tällainen pikainen välipostaus uusimmasta tilauksestani. Klikkasin Cesarsshopin sivuille, koska sain päähäni lähtemättömän ajatuksen, että haluan geelata omat kynteni, nyt kun ne syystä ja toisesta ovat alkaneet katkeilla yksi toisena jälkeen. Lisäksi omat kynteni ovat ikävästi kellastuneet tunnollisesta aluslakan käytöstä huolimatta ja saisin tietysti kaipaamaani lisäharjoitusta geelaukseen (ja viilaamiseen!) omien kynsieni kanssa. Geelikynnet tuntuvat oivalliselta ratkaisulta tässä kohtaa!


Rakastan ranskalaista manikyyriä, mutta koska olen luonteeltani toisinaan turhan pedantti, kammoksuin ajatusta vasemmalla kädellä geelatuista smile lineista. Yyh, ryppyisiä ja ruttuisia rajoja :P. Päädyin siis tilaamaan valmiit, valkoiset ranskistipit, joilla saa taatusti siistin rajan ranskalaiseen. Prot ei tietenkään tällaisia käytä, mutta en ookaan (vielä?) sellainen ;). Vielä en oo ehtinyt geelihommiin, mutta ehkä viikonloppuna, katsellaan nyt.

Lisäksi tilasin vielä tuollaisia salmiakinmuotoisia liloja glitterhippusia. Näyttää niin kivalta nekin, en malta oottaa, et ehdin testata. 


Meilailin myös geelikynsikouluttajani kanssa samaan syssyyn ja juttelimme pienimuotoisesta yhteistyöstä. Sponssina sain testiin kolme uutta Color Clubin ranskiskokoelman kynsilakkaa: French Tip, Tres Jolie ja Falling in Louvre. Joku on kuullut narinani täydellisen ranskislakan metsästyksestä ;). 


Falling in Louvre, Tres Jolie ja French Tip.
Falling in Louvre on hyvä haastaja nykyisin käytössä olleelle Chinan Innocencelle ja Tres Jolie taas Mavalan Reno-sävylle. 


Paketissa oli myös kaksi Baehr-geeliä: valkoinen ranskisgeeli, joka toivottavasti on parempi, kuin Cesarsin oma, joka kuplii uunissa, jos sitä on inahduskaan liikaa kynnellä sekä laventelinvärinen glittergeeli. Nyt kaverit oikeesti, kädet ojossa tänne, että pääsen kokeilemaan!!
Kuoresta löytyi myös kaksi Konad Princess erikoislakkaa, sävyt Vivid Pink ja Orange Pearl sekä kaksi arkkia water decal -tarroja. Viimeisimpiä testaan myös erittäin mielelläni, koska mulla on kokemusta vain eBayn vesitarroista. Näitä arvokkaampia kun on luonnollisesti kehuttu myös laadukkaammiksi.

Kiitän kovasti testituotteista, palailen näihin kokeilemisen jälkeen mielipiteideni kanssa :).


Ps. Cesarsin uutiskirjeessä oli mukavaa infoa:6 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja. :) Mä tilasin myös kauhean kasan kaikkea.. Tosin ne on kaikki niitä geelitarvikkeita ja ne odottelee siellä tukussa kurssipäivää. :) Mulle on nyt tulossa lisää akryylinestettä, uusia akryylisiveltimiä ja läpinäkyviä tippejä ja pohdin, että tekisinkö ensiviikolla itelleni akryylikynnet, kun haluttais päästä testaamaan tilaamaani Charming Nails -laattaa mahdollisimman nopeasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millon sulla Sanna on se kurssi? Ai että vähän ihanaa, kun sait järjestymään :)). Minä haluisin koristelukurssile, mut nyt ei näyttänyt olevan tarjolla ainakaan. Pitää kysyä Sadulta, vieläkö he järjestää niitä ollenkaan. Ja tee vaan ne akryylit, ettei tarttee odotella laatan käyttöä, siinä onkin kivoja kuvioita :).

   Poista
  2. Ensimmäinen kurssipäivä on 16.2 ja mallin kanssa sit 17.2. :) Pari viikkoa vaan!

   Voisin kyllä tehdä, niin sit ois kynnet! :D

   Poista
 2. Mä olen jo kaksi kertaa tehnyt itseleni geelit ja kerran huoltanut ne. Vasemmalla kädellä tekeminen on tosissaan hankalaa, mutta ei ylitsepääsemätöntä. Tilasin pari viikkoa sitten harjoittelusormen, jolla voin harjoitella vasemman käden käyttöä. Otan aina sen muovisormen oikean käden sormien väliin ja sillä tavalla harjoittelen vasemmalla :D Rohkeasti vain tulta päin ja harjoittelemaan! Kukaan ei ole parempi harjoittelukäsi kuin sinä itse!

  P.S. Pidän blogistasi tosi paljon! Värimaailma puhuttelee silmää ja kirjoitustyylisi on miellyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Tiia ollut etu- ja keskisormien kynsissä välillä geelaus, kun omat kynnet on ottaneet osumaa. Eli vähän oon siis harjoitellut vasemmalla kädellä geelaamaan ja geelin levitys onnistuu kyllä, mutta se viilaaminen on tosiaan hankalampaa. Pitää pitää viila paikallaan ja heiluttaa kättä, kun oikeaa huoltaa :D, hihih.

   Kiitos kivoista sanoistasi :).

   Poista
 3. Wash your curly hair at the very least two days in a week.
  My hair doesn't always look good when I'm going to attend openings and red carpet events.

  The professional hair merchandise of Loreal are effectively currently being sold all more
  than the world in about one hundred thirty different countries.


  Feel free to visit my website: hair products

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...