Sivut

maanantai 13. helmikuuta 2012

Arkikiharakonsteja

Tukkapostaus tähän väliin. Tykkään hirmusti, kun Ostolakossa-blogin Virve on ottanut asiaksi jakaa lukijoille helppoja ja nopeita hiustenlaittovinkkejä. Virve postasi taannoin kiharrussauvasta, josta luin myös jostain naistenlehdestä ihan vastikään. 


Tammikuun Helsingin reissulla nappasin Stockalta mukaan oman Remingtonini. Ei sillä, etteikö kotikyliltä olisi moista löytynyt, vaan sen nyt sattui silmään siellä, ja aina on kiva muistella, että ostinpas tämän tuliaisina sieltä ja sieltä (=parempi syy ostoksille?! ;P) :).
Sauvan mukana tuli myös säilytyspussukka ja puuvillahanska, joka ehkäisee palovammat. Raudan saa tosi kuumaksi, jos mielii ja sormethan siinä palaa, jos ei ole hanskaa suojana :P. Tässä vehkeessä ei siis ole mitään klipsiä, minkä varaan tukka tulee kiinni, vaan hiussuortuva vain pyöritetään sauvan ympärille ja pidetään sormin kiinni.Eilisaamuna testasin kiharrussauvaa ekaa kertaa ihan kunnolla ja voi valtava, miten tyytyväinen olen! Osaan kihartaa suoristusraudallanikin ja ghd:stani en luovu, mutta kyllä kiharrussauvalla homma hoitui tosi paljon sukkelammin ja kiharoista tuli napakammat (ainakin minun taidoillani siis). Sain aikaan juuri ne täydelliset, huolettomat, ei-niin-siistit-ja-millitarkat--arkikiharat <3. Katsokaas!
Latvat kihartuu sopivasti loiville korkkiruuveille, eikä tukka pöhötä. Mulla on aika paksu tukka, mutta silti kihartaminen hoitui kolmessa hiuskerroksessa, siis ensin niskatukka (muut klipsillä ylös päälaelle), sitten välikerros ja sitten päällishiukset. Sauvalla saa siis kiharrettua isomman nipun hiuksia kerralla, kuin suoristusraudalla ja siksi se on nopeampaa. Vau, mikä vehje, suosittelen pitkätukille :).


Silloin, kun haluan kiharat pikaista nutturaa varten, käytän näitä:
Nämä kukkset on ostettu kampaajani suosituksesta ja ne on peräisin Citymarketista. Maksoivat n. 8 € muistaakseni. Laitan kukat yöksi kuivaan tai hieman kosteaan tukkaan (muotoilutuote alle). Näillä tulee tosi tiukkaa ja pientä kiharaa, jos koko pussillisen työntää päähänsä. Itse laitan yleensä 5-6 kukkaa ja silloin tulee hyvät, isot kiharat. Näissä kukissa ehdotonta parhautta on siis esim. patukoihin verrattuna se, että nämä ovat kokonaan pehmeää superlonia (tms?), ilman mitää rautalankasisuksia ja nämä päässä voi helposti myös nukkua. Ei paina, vaikka jäisi herkemmänkin pään tai tyynyn väliin :).


Onko sinulla käytössä kumpaakaan näistä kiharrusnäppäryyksistä vai joku muu kikka? :)

7 kommenttia:

 1. minäkin omistan tuon remingtonin pearl wandin! olen kaksi kertaa kokeillut sitä ja olen tykännyt lopputuloksesta kovasti :) Minulla on yhtä pitkät ja paksut hiukset (kuvasta päätellen) kuin sinulla, ja minunkin pitää jakaa "kolmeen kerrokseen" hiukseni kun kiharran hiukseni :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi upean väriset hiukset, aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. oi sun hiukset on aivan ihanat! :D <3

  VastaaPoista
 4. Ostin tuon kepakon reilu vuosi sitten ja kamalan monesti sitä ei oo tullu käytettyä, minä nimittäin tarvitsen vähän treenausta, tosin viimesimmällä kerralla tulos oli jo aika kiva =) Oon kans ajatellu et pitäis jaotella hiukset tuolla tavalla niin kuin sinä teet ja pitääkin seuraavalla kerralla kokeilla niin. Ai niin, siinä mun pakkauksessa ei ollut mukana tuota lämpöhanskaa, kyllä tympäsi =/ Mutta aika hyvin sellainen valkoinen puuvillahanska (sellainen jota jotkut käyttävät käsivoiteiden muhitteluun) pidättää sitä kuumuutta ettei näpit pala. Onneksi jostain sitten hoksasin et sitä voi käyttää, helpotti huomattavasti kihartamista =D

  VastaaPoista
 5. Ääh.. nyt tuo sauva alkaa himottamaan entistä enemmän (kuulostaa kyllä lievästi kaksimieliseltä :DD)! Hankin piippausraudan joskus mutten ole jaksanut innostua koska saan sillä aikaan vaan korkkiruuveja ja "taittuneita" latvoja. :S

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...