Sivut

tiistai 14. helmikuuta 2012

Sydänpaikkoja - Ihanaa ystävänpäivää!

Hyvää ystävänpäivää Sinulle, lukijani :)!


Ystävät on yksi tärkeimmistä asioista elämässä ja minä olen onnellinen jokaisesta ystävästä, joka minulla on. Toivon, että saan heidät pidettyä elämässäni loppuun saakka ja että elämä toisi heitä vielä lisääkin. Tässä minun ystävänpäiväkynteni, joissa on sydänpaikkoja. Joskus sellaisetkin olisi ihan paikallaan. 
Lakkalaatikossani ei ole montaa lakkaa, joita en olisi koskaan kokeillut kynsille. Oikein kun mietin, niin mieleeni tulee nyt  vain kaksi. Sekin täytyy korjata pian. Nubar Purple Beach oli yksi näistä (siis kolmas) lakoista ja hämmästelin itsekin, miten on mahdollista, että tämä on jäänyt testaamatta. No, johtuu varmaa siitä, että tilasin syksyllä samoihin aikoihin myös Orlyn Space Cadetin ja koska se näytti pullossa kivemmalta, kokeilin sitä. Se ei ollut yhtään mieleinen ja pelkäsin tämän olevan kai yhtä epämieluisa. Mutta ei ollutkaan! Tämä levittyi hyvin ja kuivui nopeasti. Pikakuivattaja tosin nykäisi lakkaa kynsinauhojen vierestä vähän kauemmas, mutta pikkuvikoja hei... Eikä se ollut Nubarista kiinni :). Kuvia on aika monta siitä syystä, että tuo ihq duochrome tulee esille paremmin.

Nubar Purple Beach -lakkaa on kaksi kerrosta. Pinkit sydämet on tehty pienen dotting toolin avulla OPI Sparrow me the Drama -lakalla. Pilkut ja pikkusydämet OPI Lucky Lucky Lavender.

Vasempaan käteen rajasin sydämet dotting toolilla, mustalla akryylivärillä. Ne näyttivät jotenkin tunkkaiselta valmiina, joten päätin tehdä oikean käden sydämet valkoisella reunuksella.


Vaikka käsistä tulikin eripariset, niin ihan hupsunhauskat nämä on silti. Jotenkin ystävänpäivään sopivan lapselliset, vaikken muuten ehkä näin 'piirretty lastenohjelma' -oloisissa kynsissä kovin viihtyisikään. Ei sillä, että ystiksessä mitään lapsellista olisi... :).


Vasemman etusormi ja oikean keskisormi on minun suosikit. Niihin sain piirrettyä sydämiin ohuimmat rajat :P.
Näihin kynsiiin on idea saatu Emerald Sparkled -blogista. :)


Ihanaa ystävänpäivää, muistakaa halata ystäviänne <3.11 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Mun silmää miellyttää enemmän mustalla rajatut :) Hyvää ystävänpäivää sinullekkin!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat kynnet! Samaa mieltä kuin Vanquish, mua miellyttää enemmän mustalla rajatut. :D Ja iloista ystävänpäivää sinnekkin!

  VastaaPoista
 3. tosi ihanat kynnet :):) ! Hyvää ystävänpäivää sinullekkin ! :-)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat! Minäkin muutes tykkään enemmän noista mustalla rajatuista ;) Mulle ei taida tulla ystävänpäiväkynsiä, kun jo kaksi yritystä on feilannut niin pahasti XD

  VastaaPoista
 5. Ihanat ja todella suloiset! Mun silmää miellytti enemmän valkoisella rajatut sydämet =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista :). Lämmittääpi, erityisesti ystiksenä.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ystistä myös sinulle!

  Siis minä luulin ensin, että nuo paikatut sydämet ovat tarroja, mutta olitkin itse tehnyt ne, vau! Oikein kivaa vaihtelua toi myös se, että toisessa kädessä sydämet oli reunustettu valkoisella ja toisessa mustalla. Sopii ihan hyvin! :)

  VastaaPoista
 8. Sannuliini! Sinulle on haaste blogissamme. Ei ole pakko ottaa vastaan, emme loukkaannu vaikka et ottaisi. :)

  VastaaPoista
 9. Myöhäiset ystävänpäivän toivotukset myös täältä!

  Mulla on taas menny sun kaikki postaukset jostain syystä ohi kun ne ei jostain kumman syystä ilmesty tonne lukuluetteloon, vaikka yksittäin klikattuna kyllä näkyy.. Ja kiireessä aina vaan lueskelen siitä nopeesti. :/ Pitää koittaa korjata homma jotenkin.. :)

  Ihanat kynnet kuitenkin! Minäkin tykkään himpun verran enempi nuista mustalla rajatuista sydämistä, mutta kivaa vaihtelua kun toisessa kädessä on toisella tavalla. :)

  VastaaPoista
 10. Ihan älyttömän söpöt ja hienot kynnet! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...