Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Lakkatilaus ja magneettilakkakokeilu

Minäkin tilasin Nailsuppliesilta omat China Glaze Magnetix -lakkani. Valitsin vain kaksi sävyä ja uskoisin näiden riittävän minulle magneettilakkaosastolla. Kräklelakkoja haalin itselleni taannoin kolme, enkä ole järin kiinnotunut enää yhdestäkään ja luulisin siis tämän magneettibuumin olevan mulle samanlainen hetken huuma. Saa nähdä :).


Nämä tuotteet tupsahtivat postilaatikkoon ystävänpäivänä yhden ystiskortin kanssa. 
Ihanaa muutes, että sain kortin etanapostillakin, ettei kaikki toivotukset ole enää vain facebookissa ja tekstiviesteinä. Muutama ystävä myös soitti ja kiitti minun lähettämistä korteista. Se tuntui kans kivalta :).


Niin tuohon tilaukseen. Magnetixien You Move Me ja Drawn to You lisäksi mukaan pääsi Orly Cotton Candy ja Fowl Play, Essie A Crewed Interest sekä Chinan magneetit ja kaksipäinen koristelukynä. Tuossa kynässä on jännää se, etten ole vieläkään saanut toista päätä edes auki. Melko riittoisaa siis varmaankin ;D. Tässä vielä ensimmäinen magneettilakkakokeilu. Kärjet on aika karun näköisesti kuluneet, mutta uskollisesti nämä pysyivät kynsillä näin hyvänä neljä päivää.
6 kommenttia:

 1. Mä en ole yhtään innostunut crackle-lakoista. En tiedä, olenko liian perfektionisti, kun jotenkin ajatuskin siitä, etten voi kontrolloida sitä, mikä kuvio kynteen tulee, on suorastaan luotaantyöntävää :D Mutta nuo magneettilakat kiinnostavat, vaikka tuskin niitä koskaan mistään ostan/tilaan. Ehkä pysyn tässä ombre-huumassani, johon pääsin viime viikolla, kun ombre onnistui :D

  VastaaPoista
 2. tosi hyvää jälkeä tuli ! :O Ja en ole missään muualla vielä edes nähnyt että joku olisi kokeillut tehdä magneettilakoilla ranskiksen :) Ihan tosi wauwauwau!

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkoja! Mua harmitti kun Magnetixit oli TD:ltä loppu, täytynee katsoa jos muualta saa :) Ihanat kynnet, jotenki ei ole omaan mieleen tullutkaan että noillakin voi tehdä ranskiksia :D

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos ideasta tehdä ranskis magneettilakoilla, en ole itse hoksannut ajatusta olenkaan ja nyt varmaan saan sitten vihdoin nuo magneettilakat kokeiltua, kun en koko kynnelle jaksa! :D Ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Mitä, mitä mitä? Magneettilakka =) täytyypäs googletella! päädyin katsastamaan Blogiasi tuon blogilistan tekstin kautta... kuulosti minulta! =) ja kas kummaa täältähän löytyy kaikkea kivaa! =D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...