Sivut

lauantai 11. helmikuuta 2012

Ystiskynnet vol. 2

Tällaiset ystiskynnet räpelsin Lovely Lenore's -blogin kilpailuun. Olin unohtanut koko kilpailun, kunnes CesarsShopin Facebook-sivut muistutti kilpailun päättymispäivänä, että on viimeinen päivä aikaa osallistua. Iltahämärissä nämä lakkaukset nikkaroin ja täytyypä tunnustaa, etten yhtään ihmettele, ettei sijoitusta irronnut ;P. Hauska kokeilu tämä oli silti :).


Lakkana pohjalla 3x Color Club Falling in Louvre. Sen päällä kerros China Glazen Technoa (tämä yhdistelmä tulikin jo esiteltyä pelkästään jokunen päivää sitten). Pinkkiä töpöttelin epäsymmetrisesti sienen palalla ja Konad erikoislakalla. Sitten rusetteja ja sydämiä tarroina ja kirkkaita strasseja perään. Aikamoista söpöstelyä taas.
Tarrat oon tilannut joskus syksyllä Cesarsista ja ne on sellaisia kumitarroja. Näissä on tosi huono liimapinta. Keskisormen sydän alkoi lerpattaa jo puolen tunnin jälkeen, vaikka mielestäni painoin tarrat ihan hyvin kiinni ja päällyslakkaakin käytin normaalin verran. Ehkä olisi pitänyt laittaa enemmän. Seuraavana päivänä tarrojen pinnat tuntuivat kumisina, aivan kuin päällyslakka olisi haihtunut savuna ilmaan... Höh? Strassit sen sijaan kestivät tosi hyvin ja välkehtivät kauniisti. Ei voi eBayn strasseista puhua samana päivänäkään näiden Konad strassien kanssa. Tässä kohtaa hinta ja laatu kulkevat todella käsikädessä :).


Joko alkaa ystävänpäiväkynnet riittää vai vieläkö saa rakennella sydämiä ja muuta söpöä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...