Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

En-ikinä-voi-sietää-ei-sovi-mulle

Jokainen kynsilakkalover ja erityisesti -bloggaaja tietää, että kun sanoo ääneen tiettyjä fraaseja, kuten 'en-koskaan-ikinä..', 'en tykkää..', en voi sietää..', 'ei sovi mulle..' tapahtuu jotain yllättävää: hetken kuluttua on pakko syödä sanansa. Mulle on lyhyellä bloggaajan historiallani käynyt jo useasti niin.


Tällä kertaa ei ole _vielä _ käynyt niin, mutta parhaillani sitä yritän. Siispä: 


"Mulle ei kertakaikkiaan sovi yhtään tummat kynsilakat. Ne näyttää aina ihan tyhmältä ja inhoan, kun ne hyppää silmille koko kynnelle lakattuna. Hyi yäk!!"


Nyt vain odotan jännittyneenä, milloin saan muuttaa mieleni ;).
Tällä kertaa kyseessä oli siis paljon hehkutusta saanut Orlyn Fowl Play, johon törmäsin viimeimmäksi mm. Papun, Annien ja Sonnen kynsissä. Lakka on kaunis, siitä ei mihinkään pääse. Kolme kerrosta on kuitenkin yök-yök-liikaa ja vähäisellä Orly-kokemuksellani totean myös, etten yhtään tykkää näiden erikoisuuksien koostumuksesta. Tämäkin lakka näytti ekan kerroksen jälkeen ihan järkyttävältä: lakka levittyy niin epätasaisesti, kuin se vain kynsilakalta on mahdollista, enkä minä nyt ihan maailman surkein lakkaaja kuitenkaan ole. Jos ei tuo edellä mainitsemani sanojen syöminen tapahdu aika pian, tämä lakka joutaa kilometritehtaalle minun laatikostani. Piste.
Kuvat on aika surkeita, kun jouduin tyytymään kännykkäni kameraan. Järkkäri oli miehen matkassa ja pokkarista akku tietysti tyhjä ja laturi hukassa. Seliseli. Kädet näyttää ihan punaisilta, vaikka mulla on enemmän kellertävä iho... Paremman kuvan lakasta näet em. linkkien lisäksi vaikkapa tästä linkistä.
Kuulostiko sanojen syöminen tutulta hommalta sinustakin? ;)

4 kommenttia:

 1. Haha, kuulostaa! :) Useimmiten näin käy tosin erinäköisten vaate- tai kenkävillitysten kanssa. :D

  VastaaPoista
 2. Blogissani on sulle haaste!

  VastaaPoista
 3. Tuttua! Harkitsen parhaillaan mattaavan päällyslakan ostamista, vaikka sekin oli mun inhokkijuttujani vielä vuosi sitten XD Mulla ei muistaakseni ollut mitään erityisiä hankaluuksia tuon Fowl Playn levittyvyyden kanssa sinänsä, mutta koska se vaatii sen kolme kerrosta, laitoin ensin illalla kaksi ja vasta seuraavana päivänä kolmannen. Muistaakseni. :)

  Tummiin lakkoihin muutes tottuu todella äkkiä, kun niitä vain uskaltautuu käyttämään. Mullakin ne hyppäsi alussa silmille ja tuntui, ettei niitä vain voi käyttää, mutta nyt ei ole enää mitään ongelmaa ja tykkään hirmuisesti monista tummista lakoista :)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli alussa se "enhän mä mitään mustaa voi kynsille laittaa" -mielikuva, mutta nykyään kyllä löytyy kynsiltä ihan kohtalaisen usein tummia lakkoja :3 Mulla tosin tulee yökötysreaktio aina kun yritän käyttää vihreitä lakkoja (mintunvihreät tästä vielä onneksi poikkeuksena), että en ihan "rajaton" ole minäkään lakkojen käytössä.

  Oon kyllä varmaan jotenkin outo, mutta en ole ikinä oikein innostunut tuosta Fowl Playsta. Kaikki kehuu sitä niin kovin kauniiksi, ja mun mielestä se on aika.. ällö o_O

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...