Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

Lisää lumihiutaleita

Tällä kertaa ei tosin Snow-Flakes-lakan muodossa, vaan Konad m59-laatasta :). Mutta palataanpas asian alkujuurille...

Annie kehaisi jo aikaa sitten blogissaan lakkaa, joka painui mieleni syövereihin ja koputteli sieltä aika ajoin. Lakkaähky vaivasi, enkä halunnut ostaa ainuttakaan kynsilakkaa, vaan tyydyin toivomaan, että se taannoinen kipinä lakkaamiseen taas palaisi (synnytyksen jälkeinen kynsilakkamasennus, ehheh). Papu muistutteli lakan olemassaolosta hetken päästä ja sitten vielä Sissikin. Minätyttö pysyin tiukkana.

Lueskelin Sissin blogia taas parisen viikkoa sitten ja kommenteissa Sissi puhui haaveilemastaan OPI Rumple's Wiggin' -lakasta. Laatikkooni kurkattuani totesin, että täällähän tämä. Ko. lakka alkaa olemaan maailmalla jo vaikeammin löydettävien listalla. En ollut tykännyt tästä lakasta, koska se oli (muistaakseni) liian kylmänsävyinen iholleni ja se on pirullista levittää, koska se on ollut alusta saakka melkoisen jankin oloista. Edelisellä kerralla, kun käytin lakkaa, mulla ei ollut nähkääs lakanohenninta. No, pakkohan sitä oli testata uudelleen :).

Ai miten se Annien kehuma kynsilakka liittyy tähän? Noh, kun sain yllytettyä (siihen mitään yllytystä tarvinnut ;D) Sissin tilaamaan Rumple's Wiggin'in, niin voin tunnustaa, että tilasin juuri hetkeä ennen itselleni oman himotuslakkani: China Glaze No Way José! 



Ah, mikä ihanuus. Katsokaa nyt sitä <3. Maksoin tästä eBayssa noin 12 euroa posteineen, eli aika kohtullisella hinnalla sain, koska tämäkin on jo sitä hankalammin löydettävää kastia. Kynsillä näette tämän valitettavasti vasta vähän myöhemmin.



Ja sitten takaisin siihen Rumpleen, jota siis näissä kynsissä edelleen ohentamattomana kaksi kerrosta. Oon muuten huoltanut geelikynnet tässä välissä, mutta en viitsinyt kuvata, kun ei näissä ole mitään kummaa nakuna. Persikkapinkkiä glitteriä kärjet, kun taaaaas halusin vaaleat ja helposti peittyvät :).



Leimasin kynsien kärkiin kahta eri lumihiutalekuviota Konad laatasta m59. Lakkoina käytin Konadin valkoista sekä ao. kuvassa näkyvää tummaa harmaata OPI Lucerne-tainly Look Marvelous -lakkaa, jonka olen saanut ihanalta kälyltäni.



Ajatuksena oli hempeät ja suht rauhalliset talvikynnet ja sellaisethan näistä tulikin :).



Rumple's Wiggin' osoittautui suloisen väriseksi, enkä tosiaan ymmärrä, mikä tuossa värissä oli muka aiemmin vikana :D. Ostin tämän lakan muistaakseni noin 1,5 vuotta sitten, eli aika kauan se joutui odottamaan hyväksyntääni. Tästä taas opimme, ettei ensivaikutelmaan kannata aina luottaa ;). Muutaman tipan tämä kyllä saa syödä ohenninta ennen seuraavaa lakkauskertaa. Ehkäpä kyseessä saattaa olla lakkamaun kehittyminenkin, mene ja tiedä. Kolmekymppisenä oon oppinut tykkäämään sinihomejuustostakin (jep, vertaan kynsilakkaa sinihomejuustoon ;D).



Mitäs pidät tästä lakasta ja koristelusta?


Ps. Pahoittelen tätä suunnatonta puheripulia. Oon ollut ihan liikaa keskenään lasten kanssa ;P. Onneksi alkoi koko perheen joululoma :).

Edit. Sorry, kun myllään asetusteni kanssa. Kommentit tulevat taas näkyviin vasta tarkistuksen jälkeen, koska mulla on koko ajan sellainen olo, et multa jää vähäisetkin kommentit lukematta. Eihän sanavahvistus ole päällä? :)


20 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet! Oon yrittäny etten ostais leimauslaattoja, koska kun ostaa yhden niin siinä sitä taas mennään. Mutta noi on tosi ihanat kynnet! Tuon Chinan lakan haluan itsekin, mutta budjetti on näin joulun alla aika tiukka.
    On kivaa lukea höpötystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että kun antaa pikkusormen, niin se vie koko käden. Suosittelen ostamaan silti :D. Kiitos :).

      Poista
  2. Oi ihana miten hempeet kynnet! :)

    VastaaPoista
  3. ^ja juu, eioo sanavahvistus päällä ;)

    VastaaPoista
  4. Kauniit tähtikynnet! Kieltäydyn hyväksymästä noita lumihiutaleiksi, koska sakaroita on väärä määrä. Terkuin, Lumihiutalenatsi. XD

    Mulla oli toi Rumple kans, mutta inhosin sen koostumusta, joten se sai kenkää. Kaunis väri se kyllä on, tykkään! Ja NWJ on ihana, ihana, IHANA. Siinä oli musta tosi hyvä levittyvyyskin. En tiedä nyt sitten, että onko se enää vhtf, kun yhdellä eBay-myyjällä on sitä ollut säännöllisesti myynnissä jo monta kuukautta.. mutta tokkopa sillä myyjällä varasto ikuisesti riittää?

    Arvaapa muuten onko MULLA kans puheripuli kohta, mitä blogiin tulee, kun vihdoin ja viimein sain eilen illalla tietokoneeni takaisin huollosta, ja bloggaamatta ois nyt useammatkin jouluiset kynnet. Tarvin bloggaamisaikaa! Pliis lapset, leikkikää tänään keskenänne nätisti, eikös juu? ;D

    Ihanaa joulunaikaa teille! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D. Muistankin nyt, kun kerroit (siis paasasit ;D) joskus, että lumihiutaleet on 6-sakaraisia!

      Muistelin, et sulla ois Rumple ollut lirua, olikohan näin? Jostain lakasta käytiin keskustelua aiemmin, kun mulla oli jankki ja sulla liru (kuullostipas tuo älykkäältä... XD).

      Ihanaa, et pääset bloggaamaan. On sinua kaivattukin <3 :). Pliis, Papun lapset, leikkikää nätisti. (=kiristä tontuilla)

      Ihanaa joulua teillekin! ♥

      Poista
  5. Todella kauniit! Ihanat nuo Lucernella leimatut hiutaleet! :)

    Rumple näyttää kyllä kivalta, taidankin äkkiä sulkea välilehden, ettei mun vain tarvitse alkaa metsästämään sitä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Vähän pigmenttisemmät ois saanu olla nuo harmaat hiutaleet, mutta ei mulla ollu parempaakaan lakkaa, kun en ihan hopeista halunnut...

      Rumple on ihana, mutta Josésssa on enemmän sitä jotain ;).

      Poista
  6. Nyt on kyllä niin ihania lakkoja ja koristeluja että en voi kuin huokailla täällä ihastuneena <3
    *rakast*

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniit ja herkät :) Toi laatta ja noi lumihiutaleet on ihan huiput, niillä on tullut leikittyä nyt pari talvea :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Niinpä, parillakin kuviolla voi saada monenlaista aikaan. Monesti tulee vaan aina valkattua joku käyttämätön kuvio laatoista. Tai ostettua uusia laattoja :D.

      Poista
  8. Oi, No Way José on kyllä omistamisen arvoinen lakka <3
    Ja Rumple näyttää kyllä todella kivalta myös, toivottavasti en puolestaan innostu sitä metsästämään, kun on tullu taas tehtyä lakkaostoksia jo muutenkin ihan tarpeeksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti sitä innostuu uusia aina vaan tilaamaan, eikä blogien lukeminen helpota tilannetta kyllä yhtään. Hihkaisehan kirppiksestä taas, kun luovut lakoista ;).

      Poista
  9. ihanat!! en ookkaan aiemmin ajatellut että lumihiutaleet vois tehä muullakin värillä kuin valkoisella, mutta näissä kynsissä toimii ainakin ihan loistavasti! :-D

    VastaaPoista
  10. Nailsuppliesillä on Rumplea myynnissä.
    ...joo en tehny just tilausta, kaikista tullirajoituksista huolimatta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se siitä vaikeesti löydettävästä :D. heh

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...