Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Viimejouluisia...

Vähän hassu täytepostaus, mutta innostuin itse selailemaan viimevuotiset joulukynnet ja siksipä päätin koota ne teille tähän. Olin tehnyt vain kolmet varsinaiset jouluaiheiset ja yhdet sinne päin. Mulle tahtoo käydä niin, että kun jotain teemakynsiä tulee joka tuutista (aka ihanista, lukemistani blogeista), niin en saa itse aikaan yksiäkään, vaan innostun jostain ihan muusta, niin kuin neonlakoista joulukuussa ;).

Viime vuonna tein joulukuussa vielä 31 päivän haastetta. Sekin oli tietysti yksi syy joulukynsien vähäiseen määrään. Mutta tässäpä nämä nyt kuitenkin (kuvatekstit linkkejä ko. postauksiin).

Jouluisilla väreillä vesimarmoroinnit sydänkuvioin.

Joulukuuset teippimanikyyrinä.

Jouluaaton karkkikeppikynnet.

Raquel-kynnet, mutta jouluun sopivat eikö vain :).

Tällaisia sain viime vuonna aikaan. Joulukuulla oli monta muutakin postausta, mutta tässä siis nämä jouluun sopivat :). Mukava seurata, miten sitä kehittyy tässä harrastuksen jatkuessa. Näissä kynsissä ei ainakaan enää näkynyt kovin paljoa kynsinauharöppöjä :D.
Ja hei, mulla on näissä kuvissa muistaakseni vain oikean käden etusormessa geelit ja muut kynnet on omia! Inhasti ne aina käpristyy, vaikka muuten olisivatkin nätit.


1 kommentti:

  1. ihanat kynnet :) käy hei muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...