Sivut

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Lumihiutalebuumi

Nämä lumihiutaleet askartelin jo heti edellisten perään, mutta päätin julkaista joulukynnet ensin, kun ajankohta osui joulupäivälle. Leimattujen lumihiutalekynsien tekovaiheessa pohdiskelin, josko sittenkin maalailisin koristelulakoilla, mutta päätin sitten toteuttaa molemmat näin peräkkäin :).


Lakkasin ensin kaksi (tai kolme?) kerrosta hentoisen vaaleanpunaista shimmerlakkaa: a-england Iseult. Se on ehdottomasti yksi kauneimmista vaaleanpunaisista, mitä mulla on. Harmillista, että se on kiusallisen hidas kuivumaan ja vaatii kyllä niskaansa aimo annoksen OPI DripDry -kuivatustippoja :P.

Huom. Kärjessä kuultaa hieman läpi pinkki glitter geelikynnessä.

Maalasin lumihiutaleita ja tuollaisia tähtösiä ja palloja valkoisella ArtClub-koristelulakalla.


Päälle lakkasin vielä kerroksen Misa Sugar Daddy -lakkaa, joka on valkoinen, melko läpikuultava lakka, joka kuitenkin peittää 3-4 kerroksella. Lukaisin viisaampien arvosteluista, että tässä lakassa on hopeista microshimmeriä. Noh, eri valaistuksessa tuo shimmer välkehtii mielestäni vihreänä ja pinkkinä, mutta kuten ao. kuvasta näkyy, hopeiseltahan se ainakin tässä näyttää. Päällimmäisenä kerros Seche Viteä.


Lopputulos oli jännä, tosi kylmän ja jäisen oloinen pinta. Erityisen vaikea myös kuvata...


Itse tykkäsin näistä enemmän, kuin edellisistä lumihiutaleistani. Käsinveistellyt on aina jotenkin lähempänä omaa sydäntä, kun niissä näkyy se oman käden jälki toisella tavalla. Ihan itse kun piirsin :).


Kummat sinusta on kivemmat, nämä vai edelliset?


6 kommenttia:

 1. eikä!ihan sairaan ihanat, toi vaaleanpunainen on kyllä ihana, ja tosi nätit hiutaleet:-) en tajua, mullakin on ihan hirvee himo tehdä kokoajan vaan uusia ja uusia lumihiutalekynsiä, hehheh :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sä oot Solja muutenkin monessa kohtaa niinku minä... vähän nuorempana vaan :). Kiitos kehuista :)).

   Poista
 2. Herkät ja kauniit! Mulla on ollut Iseult himotuslistalla mutta harmi, jos kuivuu hitaasti:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Voihan se olla, mettä mulla on joku maanantaikappale tuosta lakasta... Ei se ihan kauhee kipu oo, siihen nähden, et on tosi kaunis. Googlettele arvosteluja, josko saisit vähän suuremman otannan infoa :).

   Poista
 3. Tosi kauniit taas :) Mäkin olen jo pitkään himoinnut tuota Iseult lakkaa. Näin siitä joskus kuvan sandwich tyyliin glitterin kanssa ja siinäkin oli ihana.

  VastaaPoista
 4. Ei mun Iseult kyllä erityisen hitaasti kuivunut, vaikka lätkin sitä muistaakseni neljä kerrosta :o tosi kauniit ja tarkat lumihiutaleet olet saanut taiteiltua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...