Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Jouluinen sikermä

Näissä lakkauksissa menin taas kauas mukavuuksistani. Punaiset lakat eivät ole kuuluneet omimpiin väreihini ja kynnet, joissa on kaikissa erilaiset koristelut, ovat olleet muilla ihania, mutta itselläni nou-nou. Lähestyvän joulun kunniaksi (muistakaa, että en ole myöskään jouluihminen ;D) lakkasin tällaisen jouluisen sikermän. 

Mallin otin tästä kuvasta, koska oma älykkyyteni ei riitä yhdistelemään mitään näin moninaista :P. Enhän tällaisia normaalisti edes tee. Jatkossa tosin asia muuttuu ja aion opetella yhdistelemään ainakin leimojen kuvioita :).


Hämmentävää näissä kynsissä oli se, että jopa Prisman hyllyjen välissä havahduin tuijottamasta kynsiäni. Kicks Make Up Cha Cha Red on jumalaisen kaunis, kiiltävä ja puhdas, punainen lakka. Kahdella kerroksella saisi varmasti luonnonkynnen peittoon, mutta itse jouduin laittamaan kolme ja valkoinen ranskiskärki jäi silti vähän pilkottamaan. Ei onneksi häiritsevästi kuitenkaan. Levittyvyys oli hyvä ja sutikin ihan ok. Hintakaan näissä ei ole paha, muistaakseni 4,50 €. Tätä lakkaa käytin myös Louboutin-kynsissä.


Valkonen lakka etusormessa on Color Club French Tip. Kukkaleimat (wannabe-joulutähtiä, heh) on Lealac B-laatasta ja lumihiutaleet Konad-laatasta. Leimauslakkana Konadin valkoinen ja raidat tein valkoisella ArtClubilla. Jos tekisin lakkauksen uudelleen, laittaisin pilkkukynteen värit toisinpäin, koska se ei tuntunut kuuluvan joukkoon noin. Vaikka sepä se taisi olla tarkoituskin :P.


Mitäs pidät? :)

13 kommenttia:

 1. Onnistuneet ja niin jouluisat!

  VastaaPoista
 2. Hrmph. Minä en pysty jättämään kommenttia? :E

  Yritänpä vielä kerran: Tosi kauniit ja hyvin jouluiset :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, miksei aluksi onnistunut kommentin jättäminen? Onks mulla taas tietämättäni jotain sanavahvistushirviöitä päällä? :/ (eiku oot mustalla listalla ;))

   Ja kiitoksia kovasti :).

   Poista
 3. Ihanan jouluiset. Tykkään varsinkin tuosta lumihiutalekynnestä. Mulla muuten on Konadin lumihiutaleleima, pitääkin taas talvella käyttää sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIllä just leimasin minäkin, Unohtui tarkistaa mutten sen laatan numero. Mikä lie :P.
   Ja kiitos :).

   Poista
 4. Aivan ihanat!! Musta tuo etusormi tuo hyvää tasapainoa kokonaisuuteen erivärisellä pohjallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, tavallaan tuo :). Olisi pitänyt tehdä toiseen käteen etusormeen värit toisin päin niin olisi ollut helpo verrata!

   Poista
 5. Tosi pirteät! Mä aina suunnittelen tällaisia lakkauksia, mutten koskaan jaksa alkaa niitä toteuttamaan..ehkä joululomalla..:D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...