Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Liukuväri & vesimarmorointi

Innostuin eilisen postauksen Color Club Falling in Louvresta (joka on muuten saatu CesarsShopista), kun tajusin sen olevan noin läpikuultava muun lakan päällä. Oli siis pakko keksiä jotain muutakin, mitä voisin kuorrutella :). Aiemmin oon käyttänyt ko. lakkaa vain ranskalaisessa manikyyrissä. Tällaiset sain aikaan tällä kertaa:



Aloitetaanpas vielä alusta :). Töpöttelin kynsille sienenpalalla liukuvärin kolmea cremekynsilakkaa käyttäen. Lakkojen värit eivät nyt toistu ihan oikein tuossa ao. pullokuvassa, ovat siis luonnossa kirkkaampia.

Essie A Crewed Interest, Orly Cotton Candy ja Essie Fiesta.

Liukuvärin päälle tein vesimarmoroimalla kuviot kahdella lakalla. Tässä kohtaa astui siis kuvioon Color Club Falling in Louvre kaverinaan himppasen liikaa jankkiintunut China Glaze Liquid Leather. Laitoin Liquid Leatheriin (jäljellä 1/3) parisenkymmentä (!!) tippaa ohenninta tärveltyäni ensin oikean käden marmoroinnit. Olin nimittäin niin villillä tuulella ;), että tein ekana oikean käden, vaikka normaalisti aloitan aina vasurista.

Color Club Falling in Louvre ja China Glaze Liquid Leather.

Liukuvärjäys jäi näkyviin tosi kivasti ja Falling in Louvre himmensi värejä hyvin vähän. Kuviosta olisi pitänyt suunnitella toisenlainen, koska tästä tuli kauempaa katsottuna mieleen, että olisi ollut leimatut tiikeriraidat. Joku kukkakuvio olisi sopinut hienosti.


Mainiot kuitenkin, ihan kohtalaisen tyytyväinen olin näihin ja saivat viipyä kynsillä useamman päivän. Edellisestä vesimarmoiroinnista olikin vierähtänyt taas aikaa.


Mitä mieltä? Oletko sinä kokeillut liukuväriä vesimarmoroinnin pohjaksi?




19 kommenttia:

  1. Vau, mielettömän upeat ! :)
    Ei ookkaan koskaan tullut mieleen kokeilla liukuvärjäystä tuohon pohjaksi, hauska idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :).
      Niin onkin hauska idea, jossain netin syövereissä olen tällaiset joskus nähnyt ja jäi mieleen. Nyt tuo CC-lakka muistutti :D.

      Poista
  2. Aivan mahtavat! Ja tosi hyvä idea kyllä yhdistää noi tekniikat!:)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat<3 näyttää kyl et noi mustat kuvioit ois leimattu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, harmi :/. Se ei ollut todellakaan tarkoitus :D.

      Poista
  4. Ihanaiset lakkaukset! Jännittävä idea marmoroida liukuväri :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Ei kyllä ole tullut mieleen tehdä vesimarmorointia liukuvärjäyksen päälle, täytyypä muistaa ensi kerralla kun marmoilee :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet, noissa on ollut tosi iso työ tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Menihän noissa tunti jos toinenkin ja siksi olisikin ollut kiva, jos ne ei näyttäisi vain leimatulta :P.

      Poista
  7. Aivan ihanat!! Mä en ole vieläkään kokeillut vesimarmorointia. Pakko se on opetella joskus, kun sillä saa noin upeita kynsiä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Eiku kokeilemaan, ei se niin kamalaa ole ;).

      Poista
  8. Upet kynnet! Olisko sulla olemassa postausta missä näytät vaihe vaiheelta miten vesimarmorointi tehdään? Olen melko tuore lukija ja hyvin innostunut opettelemaan. Jos postausta ei löydy, pystyisitkö esim. linkittämään jonkun videon minkä avulla voisi oppia. Toisaalta, tässähän olisi sulle hyvä postausehdotus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Mulla ei kovin tarkkaa selostusta/kuvitusta vesimarmoroinnista ole, mutta jotain infoa löytyy täältä:
      http://www.sannails.blogspot.fi/2011/12/31-day-challenge-paiva-20.html

      My Simple Little Pleasures -blogin Colette on ihan mestari vesimarmoroinnissa. Youtubesta löytyy useita hänen videotutojaan. Niitä kantsii kurkkia :) http://mysimplelittlepleasures.blogspot.fi/search/label/Water%20Marble%20March

      Poista
  9. Ihan mielettömät! Olen joskus aiemminkin nähnyt jossain tuollaisen läpinäkyvän vesimarmoroinnin, se on tosi hieno keksintö :) Pitäis varmaan itsekin yrittää löytää sopiva lakka tuohon tarkoitukseen ja testata joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Eikös se Tutu vois toimia? Vai mitenhän jellyt käyttäytyy, hmm.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...