Sivut

perjantai 14. joulukuuta 2012

Ihanat lukijat, tunnustusta SanNailsille ja neonranskis

Ihanat lukijat, Te olette blogini suola. En melkein voi käsittää, että teitä on google-käyttäjäraadin kautta jo yli 300! Lisäksi mm. blogilistalla on tilaajia ja sitten vielä kasapäin anonyymejä kävijöitä. Jokainen uusi lukija ilahduttaa minua kovasti :). Kiitos!

Oon tässä mietiskellyt, mitä keksisin pieneksi kiitokseksi, mutta pää lyö ihan tyhjää. Kotiäidin kukkaro ei riitä palkitsemaan teitä kaikkia ja arvontojakin on blogit pullollaan näin joulun alla. Ei sinänsä, arvonnat on aina superkivoja :). Olisiko teillä ehdottaa jotain hauskaa?

Nyt olisi joka tapauksessa myös mahdollisuus kysellä minulta kysymyksiä! Jos mieltäsi on askarruttanut jokin minuun ja kynsiharrastukseeni liittyvä juttu, niin kysy ihmeessä :).


Toinen asia, joka lämmitti mieltäni kovasti, oli löytää blogini Cisionin top 10 -blogit listauksesta sijalta 8. Cision listaa top-blogit kerran kuussa eri aiheesta. Joulukuun 2012 aiheena olivat kynsi- ja meikkiblogit. Erityisen kovasti mieltäni lämmitti se, että listalla oli monta melko tuorettakin blogia (omani mukaanlukien) :). Aina ei siis tarvita vuosia harrastamista saadakseen aikaan kivan blogin. Jatketaan kaikki ihanan harrastuksemme parissa samaan malliin. Tai vielä parempaan ;).

Ja tässäpä vielä se neonranskis. Muut julkaisevat innolla jouluisia kynsiä ja minua kiehtovat räikeät neonvärit :D. Lupaan, että näette ainakin yhdet joulukynnet minultakin.


Lakat ovat Color Club Mrs. Robinson (kuvassa vasemmalla) sekä Peppermint Twist. Hopeiset pallot on tehty pilkkutikulla, China Glaze Millennium-lakalla.


Nämä kaverukset ovat rakkautta ensisilmäyksellä ja niin mahdottomat saada toistumaan kuvassa oikeanvärisenä. Niin kuin taitaa olla monen muunkin neonlakan kohdalla... 


Ja sitten niitä kysymyksiä tulemaan :).
6 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ja ihanat värivalinnat! Onnittelut myös listasaavutuksesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! Onnittelut myös Sinulle, sulla on upea blogi :)!

   Poista
 2. Olet kyllä paikkasi listalla ansainnut, onnittelut :) Tosi hauska ranskisidea!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Onko sun sähköviila nded.stä? Onko toiminut hyvin? Olis varmaan mun tarpeisiin ihan riittävä kun harrastelija olen. Olen sitä kattellut mutta on niin paljon halvempi kun muut viilat siellä, mietin että kestääkö.

  Teet upeita kynsiä! Ihailen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu, sieltäpä hyvinkin. Tähän mennessä on toiminut ihan hyvin, taisin tilata sen noin vuosi sitten. Eilen just kuuntelin, et kuuluuko siitä kädessä pidettävästä osasta joku kummallinen ääni sisältä, et en sit tiedä, onko hajoamassa, vai onko siellä joku osa löysällä... Pitää tutkailla :). On kuitenkin ollut oikein riittävä minun tarpeisiini: viilaa ihan hyvin ja on suht hiljainen ja pieni (helppo säilyttää), eikä mikään patterivehje kuitenkaan. Valitsin tilata tuon just hinnankin takia, kun en oikein tiennyt, opinko käyttämään sähköviilaa. Nyt en kyllä enää pois antaisi, kyllä se niin paljon nopeuttaa :).

   Ja kiitos kehuista <3.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...