Sivut

torstai 6. joulukuuta 2012

10 kynsitarviketta kadonneiden tilalle

Mustaa kajalia -blogissa oli hauska postausidea aiheesta: Jos kaikki meikkini häviäisivät (<-klik). Halusin heti lainata Heidin ideaa (kiitos <3) ja muokata siitä itselleni sopivan: 10 kynsitarviketta kadonneiden tilalle. Myös Charming Nails teki oman versionsa kadonneista kynsilakoista.

Siispä, jos jonain päivänä tajuaisin, että kaikki kynsiharrastukseeni liittyvät tarvikkeeni olisivat kadonneet, niin mitkä kymmenen tuotetta hankkisin heti uudelleen? Unohdetaan tässä kohtaa se pikkuseikka: raha ;). Tässä minun listani (satunnaisessa järjestyksessä):

1. Poshe Treatment Basecoat. Pitkään aikaan en oo aluslakkaa tarvinnut, kun oon pitänyt geelikynsiä jo kuukausia, mutta ennen viimeisintä raskauttani tämä oli suosikkini. En ole testaillut kovin montaa aluslakkaa, enkä itse asiassa haluakaan testata, koska nautin siitä, että bloggarikollegat kokeilevat ja jakavat tiedon sitten minulle. Avoimin mielin siis ostaisin suositeltuna jotain toistakin aluslakkaa :). 




2. Kynsinauhatyönnin. Välttämätön työkalu, jolla voi työntää helläsi kynsinauhoja taaksepäin ja poistaa rippeet kynnen reunoista. Työnnintä kannattaa käyttää kuitenkin vain kynsinauhan poistoaineen kanssa tai vähintäänkin liotetuille kynsille (tai esim. saunan jälkeen).Tämä on oleellinen työvaihe kynsien hoitamisessa, koska se vaikuttaa lakkojen (sekä geelien!) pysymiseen kynsillä.




3. Kynsilakanpoistoaine. Lidlin Cien-merkkinen poistoaine on tämänhetkinen suosikkini. Se on kohtuullisen hellävarainen, asetoniton, edullinen ja siinä on toimiva ja kestävä pumppupullo.



4. Vanulaput. Rainbow-merkkiset oli aiemmat suosikkini, mutta näissä ei ole enää tätä nykyä saumattuja reunoja. Seuraavaksi testiin Lidlin laput, joita minulle suositeltiin :).



5. Seche Vite Dry Fast Top Coat. Paras pikakuivattava päällyslakka minun tarpeisiini. Kuivattaa todella nopeasti, ei sotke koristeluja ja on suht helposti saatavilla. Hajuun tottuu ja lakkojen kutistuminenkin on osittain hallittavissa, kun on huolellinen. Geelikynsien päältä tämä ei muuten vedä lakkoja kasaan ollenkaan!



6. Vinopäinen sivellin. Kynsinauhojen puhdistamiseen ja siistimiseen lakkaamisen jälkeen tämä on ihan välttämätön työkalu. Vanupuikot on tosi kömpelöitä tämän rinnalla.




7. Valkoinen kynsilakka. Ranskalaisen manikyyrin lakkaamiseen. Itselläni on ollut käytössä parin pullon verran China Glaze White on White ja pidän siitä kovasti.



8. Läpikuultava, vaaleanpunainen lakka. Ranskalaisen maikyyrin lakkaamiseen tämäkin. Edelleen suosikkini on China Glaze Innocence. Pitkään olen haikaillut päihittäjää tälle. OPI-merkiltä voisi löytyä yksilö, jossa olisi ainakin vielä hitusen parempi sivellin.



9. OPI Avoplex Cuticle oil to go. Kynsinauhaöljy kätevässä tuubissa, joka kulkee laukussa mukana kuin unelma. Tuubissa on suti, jolla öljy on helppo levittää sotkematta. Tästä en luovu enää koskaan!



10. Käsivoide. OPI Avojuicet on ihania, hyväntuoksuisia ja nopeasti imeytyviä. Suomessa ne on myös aika hintavia, joten siksi en ehkä ensimmäisenä juoksisi juuri tätä kaupasta hakemaan. Omani on tuotu Latviasta (useampi pullo :)) huomattavasti huokeammalla hinnalla. Joku käsivoide olisi kuitenkin saatava heti :). 



Olisin halunnut mahduttaa listaan vielä yhden kynsilakan ja kynsinauhan poistoaineen, mutta kymmenen on kymmenen. Näillä pärjäisin pakon edessä. Onneksi ei oo pakko ;).

Mitkä kymmenen tuotetta sinä hankkisit ensimmäisenä?
Linkitä, jos sinulla on blogi ja teet aiheesta postauksen :).



Ps. Huomaa myös eilinen postaus, joka päivittyi blogilistalle vasta tänään...


Hyvää itsenäisyyspäivää!

6 kommenttia:

  1. Ai että noi avojuicet.. :3 hei mistä oot tuon siveltimen hommannu? Ite oon kissojen ja koirien kanssa koittanu tuollasta metsästää tuloksetta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eBaysta oon ostanut :). Tuo oli siis tasapäinen nail art -sivellin, jonka pään vaan leikkasin vinoksi. Varmaan askartelukaupoistakin saa. Kunhan ei oo liian lörpöt karvat :).

      Poista
  2. Pitäsköhän testailla vinoa sivellintä putsailuun, mutta on semmonen suippokärkinen, joka on ihan myyty tuohon siistimiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan omasaksima, Papun ohjeen mukaan :). Hyvä tuo ainakin on, mut eipä mulla oo kokemusta suiposta :P.

      Poista
  3. Kiitos inspiraatiosta! Mulla on 10 suosikkikynsituotetta-postaus ollut luonnoksissa jo toista vuotta... En vain saa mitenkään päätettyä! Ehkä tästä saisin potkua vihdoin viimeistellä listani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja uuden listanhan voi tehdä vaikka joka kuukausi, jos mieli sattuu muuttumaan ;).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...