Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

Mitä ihmeen lumihiutaleita?

Rasti seinään, minun lakkamakuni on kasvanut jälleen aikuisemmaksi ;). Kynsillä tummaa lakkaa höystettynä flakies-lakalla.


Etusormen ja pikkurillin lakka on Color Clubin kauniin vihreä ja mukavan jouluisansävyinen Rule Breaker. Lakka on unelma levittää! Se liukuu kuin itsestään kynnelle, peittää jopa yhdellä kerroksella (näissä kynsissä kuitenkin kaksi), pieni suti mahdollistaa tarkan levittämisen ja kuivumisaika on todella lyhyt. Kaikki kohdallaan, sanoisin.


Violetti lakka on Color Club Secret Agent, joka on taas aivan toivotonta lirua ekalla kerroksella ja toinenkin jättää toivomisen varaa. Lakka luistelee levittäessä kummallisesti sudin alta pois. Kauniinvärinen tämäkin kuitenkin on ja vaivan arvoinen.


Tilasin Snow-flakes-lakan äskettäin CesarsShopista muun sälän ohessa. Olin ihaillut Essien Shine of the Times -lakkaa ja lukaisin tämän olevan dupe, joten nappasin mukaan tilaukseen. Mukava yllätys tämä olikin, sellainen pikapiristys yksivärisille lakoille. Suosittelen ostamaan, jos koristelu muuten tuntuu vaivalloiselta :). 

Seuraavissa makrokuvissa erottuu kivasti lastujen värivivahteet, vaikka lakka näyttää pullossa lähinnä vain oranssi ja vihreän sävyt. Myös alla olevan lakan väri näyttäisi vaikuttavan aikalailla. Violetin päällä näkyy pinkkiä, keltaista/kultaista, vihreää ja sinistä. 


Vihreän päällä vallitseva väri on pinkin sijaan oranssi, eikä sinistä juurikaan erotu.


Lumihiutaleiden sijaan mulle tulee näistä mieleen öljy- tai bensalaikut. Vaan olisipas se ihan hassua että talvikokoelmassa olisi bensalakkaa, varsinkin kun on kyseessä Snow-flakes-niminen flakies-lakka ;P.

Itse tykkään enemmän violetista. Kummasta sinä? :)

4 kommenttia:

 1. Minulla kanssa miellyttää silmää enemmän violetti :)
  Pitänee itsekin hommata tuo flakies lakka, kun se näyttää koko ajan vaan paremmalta ja paremmalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin emmin ja emmin tilaamista. Monesti oon ostanut innoissani glitterlakkoja tai vastaavia ja lopulta ne jää kuitenkin käyttämättä, kun askartelen muita juttuja kynsille. Tää oli kuitenkin hintansa arvoinen, osta pois vaan :).

   Poista
 2. Mä kans ostin tuon Snow-Flakesin, kun luin sen olevan dupe Essielle. Kävipä myös niin, että nappasin Kineticsin maahantuojalta Kineticsin dupe-lakan, joten mulla on nyt kaksi dupea Essielle :D Justiinsa eilen postasin niistä vertailut omaan blogiin :) Mulla on ne mustan päällä, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa: http://snkct.blogspot.fi/2012/12/kuorrutekiekko.html

  VastaaPoista
 3. ihan mielettömän hienot lakkaukset !

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...