Sivut

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Timanttipuolikuut

Hah, mulla on selkeesti menossa joku siedätys tummille lakoille! Ensin oon selättänyt ranskikset ja vinomanikyyrit, nyt on hyvää tahtia menossa puolikuumanikyyrit ja seuraavaksi saadaankin koko kynsi lakan peittoon ;).


Tämä lakka on muuten ihan ensimmäinen OPI-lakkani. Se on ostettu noin 16 euron erityiskalliiseen hintaan. Erityiskalliiseen siksi, että tästä alkoi kukkaron keveneminen ja OPI-varastoni laajeneminen :). Tiedän kuullostavani ihan pikkuriikkisen snobilta, mutta kyllä nämä vaan silti on laadultaan parhaita lakkoja, mitä olen kokeillut. Onneksi näitä saa huomattavasti huokeampaa hintaan ulkomailta. Ja tämä lakkahan on siis Diva of Geneva.


Lakkasin kynsille vapaalla kädellä kaksi kerrosta Diva of Genevaa. Tiesin laittavani strasseja puolikuun rajoille, joten sen takia uskalsin huiskia ilman tarroja :P.


Sitten asettelemaan strasseja ja mikrohelmiä. Strassit on Konad-hyrrästä, jossa on erikokoisia kirkkaita ja tuollaisia monivärisenä heijastelevia, joita siis käytin näissä kynsissä. Ensin mietin, raaskinko käyttää näin paljon hyviä strasseja kerralla, mutta hei, käytettäväksi nuo on kai tarkoitettu. En kylläkään uskaltanut laskea, paljonko noita meni, mutta hyrrä ainakin tyhjeni ihan kivasti :D.

Nimettömän kukkanen.

Kiinnitin strassit pikakuivattajalla ja kuorrutin kynnet samaisella aineella, Seche Vitellä. Ensimmäisen vuorokauden aikana näistä ei ole irronnut ainuttakaan strassia. 


Itse olen ihan rakastunut näihin kynsiin ja ihmettelen kovasti, miksi Diva of Geneva on jäänyt niin vähälle käytölle. Kaunis lakka :). Strassitkin on niin napakasti kiinni, ettei niiden putoamista ole tarvinnut pelätä eikä varoa. Näissä mennään itsenäisyyspäivään :).

Todistusaineistoa, tein molemmista käsistä samanlaiset.

Hyvää huomista itsenäisyyspäivää teille, ihanat :).


20 kommenttia:

 1. Aaaaaah, nää on I-H-A-N-A-T! ♥ Niin överit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein niin överit, kuin olla voi :D! ♥♥♥
   Kiitos :).

   Poista
 2. Mielettömän hienot! Voi, kun jaksaiskin asetella noin paljon strasseja ja helmiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Strassit on vielä ihan ok laittaa, mut mikrohelmet aika painajaista :D. Mut on ne hienojakin yhdessä <3.

   Poista
 3. Oi, aivan ihanat! Ja pitää kyllä todeta, että noi strassit näyttää paljo paremmilta ku ebayn halpisversiot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). On niissä ero, laadussa, jos hinnassakin.

   Poista
 4. wow miten hienot!! itsekin voisi kokeilla jotain tuontyyppistä :)
  Ja mun mielestä sun aloitus oli niin hauska kun sanoit "Ensin oon selättänyt ranskikset ja vinomanikyyrit, nyt on hyvää tahtia menossa puolikuumanikyyrit ja seuraavaksi saadaankin koko kynsi lakan peittoon ;)." :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat barokkikaunottaret!

  Diva of Geneva on kyllä todella kaunis kynsilakka. Omani koostumuksessa (tai sitten taidoissani) on kyllä jotakin vikaa, sillä se on vaikea saada levittymään tasaisesti ja siististi. Olen ostanut sen Riikasta sieltä ostoskerroksen yläkerrassa olevasta kaupasta, josta sai edullisesti mm. Opia. Mutta kaunis se kyllä on, niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä Oniks Beta -liikkeitä on kaksi! :) Toinen siellä Origo-kauppakeskuksessa, johon löysin sun opastuksella ja toinen "uuden kaupungin" kauppakeskuksessa, oliko se joku Gallerija Centris tms.

   Ja sinulta pitkin kysyä, et onko sulla kokemusta L'Occitanen käsivoiteista? Se jalkavoide, jota suosittelit, on ihan huippu ja nyt kiinnostaisi käsivoidekin :). Onneks mulla on sun kaltaisia viisaita testaajia, niin ei itse tarvitse tehdä työtä ;) *pus!*

   Poista
 6. OIIIH ihan sairaan ihanat mäkin haluun!!♥♥

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit! Ja ihanat asetelmat oot tehnyt niille. Nyt toivon taas että mullakin olisi muitakin kuin vaan yhtä kokoa olevia strasseja :D Tai edes mikrohelmiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku tilaamaan :). Suosittelen kyllä hommaamaan jotain parempia, kuin eBayn halpisstrassit. Mulla on niitä sekä näitä Konadeja ja ero on kuin yöllä ja päivällä :).

   Poista
  2. Ai on vai? :O Mä oon ollut ihan tyytyväinen näihin ebaynkin timantteihin :D Ainut mikä tossa mun paketissa tällä hetkellä ärsyttää on se, että kirkkaat loppuvat ensin kun niitä paljon käyttää, ja ne on kaikki samankokoisia :D Ja noitahan mahtoi olla 3000 sillon alkuun :D Eli kestää ainakin muut värit vielä pitkään...

   Poista
  3. Sit pysy tyytyväisenä, niin säästyy rahat :). Saa eBaystakin varmasti hyviä (Swarovskeista itse vielä haaveilen), mut mulla on tosiaan jotain HongKong-strasseja ja ne on tosi kökköjä Konadien rinnalla. Pienet ei oo ees "timantinmuotooon" leikattuja siitä päältä, vaan pyöreitä niinku helmenpuolikkaat. Sit niistä liukenee joskus värit pohjasta >:/. Mut kaukaa on varmasti nättejä kaikki :).

   Poista
  4. Joo ei parane sitten tilata mitään laatukamaa :D Kyllä noi mun ainakin on hyvänmuotoisia ja kertaakaan ei ole liuennut väri tai edes irtoillut pahemmin kun laitan aina lakkaa niiden päällekin. Ehkä mulle on sattunut hyvä erä :)

   Poista
 8. Kyllä kelpaa juhlistaa itsenäisyyspäivää, upeat kynnet!

  VastaaPoista
 9. Niin kauniit, jos mulla olis tollanen manikyyri niin käyttäisin varmaan puolet vuorokaudesta kynsien tuijotteluun. IHANAT! :) <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...