Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Vesimarmorointia: kevätkukkia

Hiphei, sain vihdoin aikaan lakata taas kynnet. Geelikynsissä on se huono puoli, etten raaski peittää niitä kynsilakalla vielä uutena :D. Nytkin nuo kynnet on niin herkullisen pinkit glitterihanuudet!

Viikossa kynsien pituus kuitenkin aiheutti sen, että tyvissä alkoi näkymään pientä ilmaantumista. Voi plääh. Just kun kerkesin hehkuttaa sealing geelin olevan taika-ainetta ilmaantumista vastaan. Taidoissani on siis todella vielä parannettavaa, mutta uskon osasyyn olevan myös sen, että kynnet on niin reippaasti paljon pidemmät, kuin omat nysäni olivat. En siis ihan ole osannut elää ja olla näiden kanssa niitä turhia rasittamatta. Ja se kumihanskojen käyttö siivotessa... Helppo paasata toisille, että pitää käyttää suojakäsineitä, mutta kas kummaa, kun omat kädet ei niihin sujahda... Pitää katsos tuntea se pesurätti tai -sieni sormissa :P.

Tässä nyt kuitenkin vesimarmoroidut kevätkukkaseni.


Lakkoina käytin näitä (tiputtelujärjestyksessä):

 • Essie Fiesta (tumma pinkki)
 • Orly Cotton Candy
 • Essie A Crewed Interest

Kaikki kolme lakkaa toimivat vesimarmoroinnissa kuin unelma. Essien Fiestaa olen käyttänyt marmorointiin ennenkin näissä tivolikynsissä sekä näissä tikkarikynsissä. Todettu siis toimivaksi jo kolmatta kertaa :).Ylläripylläri, näistä ei tullut ihan sellaiset, kuin olin suunnitellut, mutta ihan hauskat kuitenkin. Suunnitelmat muuttuivat sitä mukaa, kun testasin ja vaihdoin lakkapullosarjaa testimarmoroinneissa. Päädyin tällaisiin kohtuuhillittyihin kukkasiin lopulta. Kuvio on kyllä mulle uusi, en ole tällaista aikaisemmin tehnyt. Näppärää tässä oli se, että sain dipattua kaksi kynttä kerrallaan, paitsi tietysti peukalot erikseen. Tässa peukaloiden kuviot, jotka onnistui mielestäni aika kivasti.


Tämä nimettomän kukka on lempparini, ihan kaikista kaunein näistä kynsistä :). 


Vesimarmorointi on siitä jännää puuhaa, että muistelen sen aina jotenkin järkyttävän työlääksi, vaikkei se sitten loppujen lopuksi olekaan. Toki siihen saa tuhlattua rutkasti enemmän aikaa, kuin peruslakkailuihin tai vaikka leimaamiseen, mutta hyvällä valmistelulla ja teippivirityksillä siitä selviää aika kohtuullisessa ajassa ja siivossa kuitenkin. 

Kannattaa siis vaikka testailla lakkojen toimivuus marmoroinnissa etukäteen, niin ei ala ensimmäisenä kiristää se, ettei pääse marmoroimaan, ennen kuin ensimmäinen tunti on tuhlattu lakkaa ja hermoja :).


Mitäs pidät kevätkukkasistani?
Onko vesimarmorointi sinulle inhokkihomma vai helppoo ko heinänteko ;)? 29 kommenttia:

 1. aivan upeat! yhdet hienoimmista vesimarmoroinneista mitä oon nähny. :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten nätit kukkaset! :)) Itselläni meni hermot vesimarmoroinnin kanssa, mutta olen lämmennyt ajatukselle yrittää uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan reippaasti kokeilemaan. Sormien huolellinen teippaaminen on a ja o, niin säästyy suurimmalta sotkulta :).

   Poista
 3. Tosi nätti kukkakuvio! :) Ite en oo taas hetkeen jaksanut kokeilla vesimarmorointia, mutta se kuuluu mustavalkohaasteeseen, niin kohta on pakko ;) Totta on, että pitäisi miettiä etukäteen niitä lakkoja. Liian usein yksi väri ei sovellu ja sit soheltaa ja soheltaa... argh:D

  VastaaPoista
 4. Nää on tosi hienot! :)
  Ite en ensin tykänny vesimarmoroinnista, mutta nykyään kun sen osaa (jotenki) niin se on kivaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, helpommaksi käy, kun treenaa :). Ja kiitos :).

   Poista
 5. Ihan hemmetin hienot! Mä olen kokeillut muutaman kerran vesimarmorointia ja todennut että, ei, se ei ole mun juttuni.. Mut propsit sulle, että oot jaksanu väkertää noinkin nätit kynnet! :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se melkoista hommaa :D. Mulla on jostain syystä sujunut alusta saakka aika hyvin, taidan olla joku luonnonoikku ;P.

   Poista
 6. Tosi kauniit värit, kuvio ja muutenkin hieno lopputulos! Tykkään juurikin lopputuloksesta joka yleensä on vaivan arvoista, muuten ei tulisi marmoroitua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen omaan. Ja yllättävän monenlaisia hallittujakin kuvioita voi saada marmoroimalla aikaa :).

   Poista
 7. Nää on kyllä erityisen kauniit ja onnistuneet. Toisinaan vesimarmorointi onnistuu suitsaitsukkelaan, vikkelää ja äkkiä. Ja toisinaan taas nostaa ketutuskäyrää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Juurikin niin. Sopivien lakkojen löytyminen on joskus työn ja tuskan takana ja siksi oonkin pyrkinyt etsimään lakat etukäteen. Tai käyttämään jo hyväksi todettuja :).

   Poista
 8. Oi että on nätit, värit on kyllä tosi kauniit ja naiselliset, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 9. upeat! :) mä saan aikaan vaan sotkua ja sä oot taiteillut kukatkin! :) kauniit! =)

  VastaaPoista
 10. Oi miten nätit ja siistit! Todella hyvin onnistunut vesimarmorointi:) Ja nuo teräväkärkisemmät kynnet sopii sulle todella hyvin:)

  VastaaPoista
 11. Tosi nätit, en olis itse pystynyt lähellekään tohon. Inhokkihommaa mulle...

  VastaaPoista
 12. Todella onnistuneet ja ihastuttavat marmoroinnit! Mulla menee jotenkin sisu kaulaan nykyään vesimarmoroinnin suhteen, käytän aina samoja lakkoja kun en muka uskalla yrittää uusilla. Pitäis varmaan alkaa kerätä jotain isoa tietokantaa lakoista, jotka on jo testattu toimiviksi vesimarmoroinnissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa :). Niinpä, se testaileminen kun voi viedä aikaa ja herrrmot :/. Listan kasaaminen ois just sun hommaa ;). Teeppäs semmonen ja jaa meille muillekin, hih.

   Poista
 13. On kyllä erittäin kauniit marmoroinnit! Tälläset vähän jopa motivoi itseäkin yrittämään uudelleen..... Kerran kauan sitten siis kokeilin jolloin lopputulos oli totaalinen turhautuminen .. Mutta ehkäpä ei ensimmäisellä kerralla voikaan kaikki onnistua... Muistelen ettei ainakaan teippejä sillon ollu ja ongelmakohdaksi ilmeni juurikin sormien ja kynsinauhojen siistiminen.

  VastaaPoista
 14. Voi Sannu miten nätit nää on! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkaus on kaunis, mut kynsien muodossa on ehm... toivomisen varaa :P.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...