Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Siksakkia

Huh, nyt tulee taas jotain, mikä on kaikkea muuta kuin perusminua. Pakissa majaili sininen Art Club- koristelulakka, joka piti saada vihdoin kokeiltua, joten päätin rohkeasti tarttua siihen. Yhtään en käsitä, miksi olen tämän edes tilannut, koska sininen väri ei vaan miellytä minua. Ei kynsissä, ei sisustuksessa, ei vaatteissa. Ellei kyse ole farkuista tai ihanasta kesämekostani, jossa on laivaston sinisiä ja valkoisia raitoja. Erityisesti kaihdan siis vaaleampia sinisiä, joskin yritän opetella "kaikkiruokaiseksi" myös kynsilakkojen värien suhteen ;).


Tällaiset tuli näistä viivoista ja värittelyistä. Ajatus ja idea lainattu näihin kynsiin täältä.
Alla on siis geelikynsissä pinkillä glitterillä tehty liukuvärjäys. Se kuultaa hauskasti tuolta lakkojen alta läpi, ihan tarkoituksella siis. Geelin päälle laitoin kerroksen vaaleanpunaista Misa Polka-Dot-Bikini -lakkaa, sitten kerros Essien valkoista Jackie Oh My.
Viivat ja kolmiot on tehty koristelulakoilla:
- Art Club, sävy Azure
- Orly Instant Artist, Dark Purple
- Art Club, Black
Strassit on eBaysta peräisin. Ne on niin paljon nätimpiä ilman pikakuivattajaa, hö. Noista jännästi liukenee pohjasta se hopeinen väri pois ja ne menee suttuisen näköiseksi. No, tulipa tuhlattua taas muutama pois. Etusormen kynnestä oli jo pudonnut päivän mittaan yksi pois (kuvissa, joissa on molemmat kädet, on kaikki paikallaan). Olikin melkoinen härdellipäivä tuon ihanan sään takia <3.
Tällaisten koristelulakoilla tehtyjen kynsien kanssa on muuten vaikeus päättää, missä kohtaa pitää lopettaa :D. Näihinkin kynsiin teki vielä mieli piirrellä ja pilkuttaa vaikka mitä, mutta päätin kuitenkin pitäytyä melko yksinkertaisessa. Kyllä näissä pari päivää tuli tallattua ja silmä tottui siniseen ihan mukavasti. Ehkäpä minäkin alan oppia :).


Mitäs tykkäät tällaisesta vähän graafisemmasta lookista :)?

3 kommenttia:

  1. ihan tosi hienot kynnet! Nuo värit sopivat erittäin hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Se on taito lopettaa ajoissa :) nimimerkillä- Niin monesti turhaan tuhertanut.

    VastaaPoista
  3. Nämä on niiiiiiiiiiin ihanat! Mulla ei ikinä riittäisi kärsivällisyys tuollaisten tuhertamiseen - oot mun idoli! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...