Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Helminauhoja kasvurajan peittona

Poistin vesimarmoroinnit viiden päivän jälkeen, eikä olisi ollut vältämättä edes tarve, koska melkeinpä kynsilakka kuin kynsilakka kestää geelien päällä kuin unelma. Kaipasin kuitenkin vaihtelua ja halusin nähdä, miltä geelin kasvuraja näyttää kahden viikon jälkeen. Jonkun verran näkyi ilmaantumista lähes jokaisessa kynnessä, joten halusin keksiä jotain kaunistusta kasvurajan päälle :). Viikon meinasin sinnitellä näiden kanssa kuitenkin vielä ja huollan vasta sitten.
Pinkki glitter näytti kynsillä niin herkulta, etten raaskinut peittää sitä, joten otin leimausvehkeet esiin ja valitsin yhden Konad-laattojen lempparikuvioistani. Kuvio on laatasta m77. Helmiä ja timantteja, ihhh.
Lisäsin muutamat "timattinauhat" helmien seuraksi. Ihan mieleiset noista ei kyllä tullut, mutta olipahan parille päivälle jotain (näyttää muutama jo puuttuvan kuvaushetkellä, hups)... Helminauhakuvio sopii kyllä mielestäni tosi kivasti tuonne kynnen tyveen ja peitti kasvurajaa nätisti. Normaalistihan kasvurajan häivyttämiseen olisi väritön kynsilakka ihan riittävä, mutta näissä kynsissä näkyy sitä ilmaantumista (=huonosti tehty prkl).
Oon ihan rakastunut näihin wannabe-stiletteihin ja muoto säilyy huollossa taatusti :). Paljon oon saanut poitiivisia kommenttejakin, tosin kukapa sitä nyt vaivautuisikaan sanomaan, et onpa rumanmuotoiset kynnet :).4 kommenttia:

 1. Iiihanat! Syötävän suloiset värit ja niin kauniit! Niin, ja kynsien muoto on kyllä mustakin nätti ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka, mun blogissani olisi sinulle tunnustus
  http://lepikossakuhisee.blogspot.com/2012/04/punaiset-kynnet-minulla-ja-tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Mulla olis sulle tunnustus! :) http://delightbynails.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...