Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappumantelit

Noniin, mantelit huollettu! Aikaa sain taas menemään neljä tuntia, mutta armahdettakoon minua vähän, koska omien kynsien huoltaminen on vaan niin paljon hitaampaa, kuin toisten (seliseli). Omia kynsiä geelatessa kun ei voi edelleenkään geelata toista kättä samaan aikaa, kun toinen on uunissa... 


Kun sain nämä valmiiksi, olin kauhuissani, miten hirveät kynnet olinkaan tehnyt. Seuraavan (eli tämän) päivän kynsiä tuijoteltuani tulinkin siihen tulokseen, et ei nää nyt niin pahat olekaan. Itse asiassa ihan nätit. Vappuisat :D. 
Ensikauhistus johtui ehkä siitä, etten ollut yhtään "tummanvioletilla tuulella", mutta halusin välttämättä kokeilla CesarsShopista aiemmin saamaani Baehr-geeliä (btw. ko. geelit on alessa -20%, jos haluat tilata testiin :)). Geeli on siis sävyltään (Glitter-gel) Lavender. Paria Baehria olen nyt kokeillut ja tosi hyvä ensivaikutelma on jäänyt. Näitä glittergeelejä en kylläkään aio tilata enempää, koska mielestäni on kuitenkin melko kätevää sekoittaa irtoglitteriä kirkkaaseen geeliin. Siten saa juuri haluamansa väristä, eikä glittersotkua tarvitse tehdä enempää kuin vaikka yhtä käyttökertaa varten. Baehr-geeleissä näyttää säilyvyysaika olevan avaamisesta lähtien 12 kuukautta ja Cesarsin geeleillä se taitaa olla puoli vuotta. Värillistä Baehr-geeliä aion jossain kohtaa kokeilla varmasti (se toinen kokeilemani geeli on valkoinen ranskisgeeli).
Laitoin näihin kynsiin tuon em. geelin lisäksi kahta eri glitteriä. Lähinnä kynnen tyveä on valkoista glitteriä, joka näyttää valossa vihreältä, pinkiltä ja keltaiselta. Nimettömiin ja peukaloihin laitoin salmiakinmuotoisia, vaaleanlilan värisiä hileitä tai mitä hippusia nuo nyt onkaan. Kivan näköisiä geelin välissä joka tapauksessa :). Laitoin toissapäivänä myös eBaysta tilaukseen mylar-paloja ja niitä hingun testiin seuraavaan huoltoon. Tulispa ne pian.Stilettikynsien  muotoonviilaaminen (tai noniinno, näähän on mantelit ;P) on yllättävän vaikeaa verrattuna neliskanttisten kynsien viilaamiseen. Ihan en ollut satatyytyväinen näihinkään, mutta ovathan ne vasta toiset koskaan tekemäni. Homma hankaloittaa se, että osa kynsistä alkaa olla täydessä mitassa tuolla geelin ja tipinjämän alla ja mullahan on käpristyväistä sorttia nuo omat kynnet.Ja hmm. Toistelenkohan minä itseäni jokaisessa postauksessa? Ihan tuntuu, kuin selittäisin samat asiat kerta toisensa jälkeen... 


Tänään on muuten ollut ihana päivä muutenkin. Huristeltiin sähköfillareilla koko perheen voimin alkuiltapäivään saakka ja iltapäivällä pääsin ystävän käsittelyyn pötköttelemään ja sain piiiiitkästä aikaa taas uudet, ihanat ripset :). Jännätään, miten näiden kanssa pärjää, kun pulleaksi käyvä vatsanseutuni hakee minut yöllä kyljelleni, melkein puoliksi mahalleni, joten ripset sitten taittuu tyynyä vasten :/. On tää naisena olo hankalaa (ja erityisesti aika feikkiä (vrt. geelikynnet, ripsienpidennys, värjätyt hiukset,... enää silkkarit uupuu ;D)).


Mitäs pidät uusista geelikynsistä?


Ja ainiin! Hauskaa vappua teille kaikille, ihanat lukijani :)! Pus!5 kommenttia:

 1. Tosi nätit! Kivasti sopii noi violetit yhteen;)

  naked-nails.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit ihanasti liukuu noi värit. Sopii niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 3. Toosi söpöt kynnet! Ihanat värit ja muutenkin tosi kivasti sopii koristelut ja kaikki yhteen!

  Musta olis tosi kiva, jos viittisit käyä katselemassa mun blogin:
  aadankynnet.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Vautsi miten hienoja kynsiä teet, klikkasin itteni just sun uudeks lukijaks :))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...