Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Harjoituksen puute...

...ei tee mestaria. Pitkästä aikaa lakkailin kynsiä ja tuloksena oli suttua, kolhuja, ruttuja ja siveltimen vikavetoja. Ei hjuva. Tänä aamuna nää ei enää (Hääh? Eiks tää yleensä mee toisinpäin?) näyttäneet yhtään niin  ruttuisilta, joten eikun menoksi. Yhden vuorokauden lupasin näillä kitkutella, ja tämän päiväinen järjestyksenmuutteluinnostus töissä tuhosi oikean käden kynnen kärjet täysin, joten uusi proggis olisi tiedossa tänä iltana.


Tajusin, että tää on vasta eka postaus toukokuulle. Kiirettä on pitänyt. Vietimme ystäväni polttariviikonloppua ihanassa seurassa, mainioiden puuhastelujen ja ulkoilun parissa ja lusthia oli :). Vaikkakin allekirjoittanut joutui olosuhteiden pakosta sylkemään mukiin :P. Siinäpä siis syytä kerrakseen lusmuilulle kynsihommissa.


Nappasin laatikosta China Glaze Thataway -lakan ja sille kaveriksi valkoista. Tulos siis kaikkine ruttuineen (oikea käsi julkaisukelvoton!) tämä:
- alla kaksi kerrosta CG Thataway
- kärkiin töpötelty vinottain CG White on White
- leimaukset Konad Princess -lakalla, jonka sävy on Orange Pearl (saatu CesarsShopista)
- "kukkaset" ja pisteet ArtClub koristelulakalla
- keltaisia strasseja
- kuivattajana Seche Vite
Lakkalaatikko tympii, mut nyt ei oikein jaksa keskittyä valkkailemaan uuttakaan. Outoa. En oo tilannut lakkoja kuukausiin (no ainakaan! ;)) ja kaupastakin on tainnut lähteä matkaan se yksi ainoa vaalea vihreä. Siitäkin on jo aikaa. Seinämaalit on sen sijaan kiinnostaneet huomattavasti enemmän ja toivonkin, että lähiaikoina mulla on uuden värinen seinä olkkarissa :). Pääasia, että jotain maalailee, eikö ;). Himpunverran pesänrakennusviettiä taas ilmoilla. Oi kevät, oi kevät.
Kaikkinensa nää oli ihan hauskat tekeleet ja tykkäsin tuosta ruudukosta kovasti. Kukat on kyllä samaa luokkaa, kuin mitä voisi lähteä viisivuotiaan kynästä, mutta ovatpahan ihan omin kätösin maalailtu. Ekaa kertaa myös tunsin oranssit kynnet täysin omikseni, eli jossain kohtaa meni sittenkin oikein :).


Mitäs sinä pidät?

8 kommenttia:

 1. Aivan superihanat (: Ihan tulee kesäfiilis jo!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kynnet !(:

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäiset ja tosi nätit kynnet !:)

  VastaaPoista
 4. Oiii, musta noi on nätit! :) Ei yhtään ruttuiset ja lommoiset ja tuhruiset! ♥

  VastaaPoista
 5. Kukat mitkään viisvuotiaan tekemät... Upeat nuo on! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti :). Rouva Itsekriittinen se täällä on taas kirjoitellut tarinoitaan ;).

   Poista
 6. Kävin tutustumassa ja liityin lukijoihisi. Ihania kynsiä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...