Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

Leot lilassa

Juuentunnusta. En se minä ollut, vaan Blogger ;). Eikös kaikesta voi syyttää Bloggeria? :D.


Anteeksi tosiaan, luonnos pääsi eilisiltaisen lakkaussession jälkeen livahtamaan jostain syystä julkaisuun. Kello löi n. 00.50 ja siihen aikaan kuuluisi olla unilla, eikä näpytellä konetta. Tässäpä nyt uudelleen, kuvien kera :).
Leokuviot on siitä hassuja ainakin käsin piirreltynä, että kun niitä katsoo tarpeeksi kauan, ne alkaa muistuttaa puremajälkiä tai pusuhuulten kuvia :D. En oo siis ihan varma, voiko näitäkään enää tämän tuijottelun jäljiltä kutsua leopardikuvioiksi, heh.Lakkasin kynnet Zoya Kieko -lakalla. Jos en ihan väärin muista, niin käytän tätä ekaa kertaa omilla kynsilläni koko kynnelle lakattuna yhtä Ombrea lukuunottamatta. Tai voi olla, että muistan väärin, hmm. Oon vähän arka valitsemaan tummia värejä koko kynnelle, koska oon kehno lakkaamaan kynnen tyveä siististi ja putsaaminen on epämiellyttävää puuhaa. Varsinkin nyt, kun en viitsi laittaa iholleni asetonia. Lakka levittyi kuitenkin ihan nätisti ja peitti glitteritkin yhdellä kerroksella! Wow! Näissä kuvissa tuo haalea liukuväri erottuu aika huonosti, mutta kyllä se siellä on :D!
Halusin testata liukuvärjäyksen tekemistä Nailasaurus-blogin ohjeen mukaan. Bongasin linkin ko. ohjeeseen Sinikilpikonna-blogista  taannoisena päivänä. Kätsä idea mielestäni :). Ideana on siis laittaa kahta lakkaa vierekkäin, sekoittaa niitä vähän toisiinsa tikulla tai dotting toolilla ja tuputella siitä kynnelle. Toiseksi lakaksi Kiekon kaveriksi valitsin OPI Sparrow Me the Draman. Kärkiin lisäsin vielä vähän OPI Lucky Lucky Lavender -lakkaa. Näppärä idea tosiaan, mutta iltahämärissä tehtynä tulos ei oo koskaan niin hyvä, kuin voisi :(. Uusi pöytävalaisin voisi olla mulle paikallaan. Ja samoin silmälasit päähän. Mun oikea silmä on reilusti hajataittoinen, mutten muista silti laittaa laseja, kun ne on ihan uudet (ja ekat) vielä. Jos siis kuvatkin alkaa olla tosi epätarkkoja, niin huomauttakaa rakkaat, koska ikä ei tule Sannulle yksin :P.


Leoparditäplät tein China Glaze Millenniumilla ja pienellä dotting toolilla ja komeuden päälle laitoin vielä muuutamat strassit. Olisi pitänyt lopettaa ennen strasseja :P. No, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta ;).

9 kommenttia:

 1. Jotenkin nyt tuntuis, että Sannu on vahingossa julkaissut luonnoksen? ;) Päätellen kuvan puuttumisesta ja tuosta xxx:stä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnet oikein. En se mää ollut, ku Blogger ;). Nyt on kuvat paikallaan ja äksät poissa :).

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa, mutta kuvaa ei näy :D

  VastaaPoista
 3. Hei olenko ainoa jolla ei näy kuvat? Vai onko tässä kuvia laisinkaan? :D Kahdella eri koneella olen nyt kokeillut, mutta mitään ei näy. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että tarkistit kahdella koneella <3. Julkaisin siis vahingossa luonnoksen, eli kuvia ei ollut. Mut nyt on :).

   Poista
 4. Ihanan näköiset kynnet ja aivan totaalisen ihana väriyhdistelmä! :)
  Jos kaipaat lukemista, voit kurkata tänne:
  aadankynnet.blogspot.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...