Sivut

tiistai 22. toukokuuta 2012

Nälkä kasvaa syödessä...

... ja manteli terävöityy viilatessa. Joko näitä on lupa kutsua stileteiksi? :)
Tämän postauksen kuvat on taas vähän kehnoja, koska järkkäri oli taas miehen matkassa ja jouduin tyytymään kännykkäni kameraan... Mutta eiköhän noista sen verran selvää saa :).


Ajattelin tehdä teille postauksen geelikynsien huollosta, mutta kännykällä otetut kuvat oli niin järkkyjä, että päätin jättää huoltopostauksen myöhemmäksi. Ehkä seuraavalla huoltokerralla sitten.


Jätin nimettömät tarkoituksella ilman koristeluja, koska halusin lisätä niihin pelkkiä strasseja ja kiinnittää ne kynsilakalla. Geelin kanssa kiinnitetyt strassit välkehtisivät kauniimmin ja kirkkaammin, mutta sitten kynsiä ei voi oikein lakata tai strassit jää pallukoiksi sinne lakan alle... Muihin kynsiin kokeilin ensimmäistä kertaa "kuiva"marmorointia (=drag marble) geeleillä. Aika hauskannäköistä jälkeä ja helppoa koristelua!


Geelimarmorointi tehdään siis (esim) näin:
Laitoin pohjalle kerroksen kirkasta geeliä ja kovetin sen. Sitten laitoin valkoisen ranskisgeelin ja tiputin siihen sekä pynsipedille muutaman tipan eriväristä geeliä.Grillitikun pää on sopivan terävä marmorointiin. Sillä sitten piirtelin kiemuroita ja sotkin geelipilkkuja toisiinsa. Iik, miten epätarkka kuva ja vino pikkurilli :D!


Tämän näköinen kynnestä tuli, kun olin kovettanut UV-uunissa marmoroinnit. Tähän laitoin vielä päälle kerroksen kirkasta millennium-geeliä ja kerroksen sealing geeliä.


Koristelin kynnet strasseilla ja mikrohelmillä. Idea näihin kynsiin on lainattu Rubicon Dream -blogin Maaritilta. Tässä vielä kuva Maaritin kynsistä.


Pakko todeta edelleen, että on ihan uskomatonta, miten hankalaa terävien kärkien viilaaminen voi muka olla. Oikean käden kynsistä ei tullut yhtään mieleiset (mut menettelee..) :(. Ihme juttu, miten silmissäkin alkaa harittaa, kun viilaa vasemmalla kädellä, murh. Onnistuin katkaisemaan vielä etusormesta tipin jämän, enkä viitsinyt laittaa enää uutta, joten siksi etusormen kynsi on töpö muihin verrattuna. Vasemman viilaukset onnistuivat paremmin, paitsi keskisormi meni pilalle liian pitkän ranskiskärjen takia. Kovasti kriittinen olen siis taas, mutta sillä tavalla opin, ainakin omasta mielestäni. Ei mulle kukaan muukaan tuu virheistäni sanomaan, joten pakko tarkastella rakentavasti itse vähän tarkemmin :).


Näistä tuli ihan hääkelpoiset :). Parisen viikon päästä saan kunnian toimia morsiamen pukijana, jota siis kaasoksi tätä nykyä kutsutaan. Katsotaan, missä kunnossa nämä kestää sinne saakka vai pitääkö huoltaa pikaisesti vielä ennen häitä.


Mitäs tykkäät? Joko nää on yhtään stiletit vai vieläkö mennään mantelilinjalla? :)9 kommenttia:

 1. Jos nää on semmoset puoli-stiletit ;) Ihanan malliset joka tapauksessa! Ja muutenkin aivat ihanat koristelut.

  VastaaPoista
 2. Wannabe-stileteistä ylennys puolistileteiksi :D hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miksei näistä kommenteista voi tykätä?!:D

   Poista
 3. Nää kynnet on kyllä mun mieleen, ja kiitti tuosta kuivamarmorointi neuvosta. pitänee koittaa joskus kun ehtii.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat kynnet taas kerran! :)

  VastaaPoista
 5. Kivat kynnet, Vaikka itselleni en halua, stilettikynsiä, niin nämä ovat upeat. Ja kiitos tosta marmorointi ohjeesta Geelikynsille. Täytyy koittaa onnistuuko se itselläni kunhan kesäloma alkaa ja saa laitettua geelikynnet. Eli joskus parin viikon päästä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavan objektiivinen näkökanta, tykkään :). Kiitos!

   Poista
 6. Onpa ihanat kynnet!

  Kiva kun laitoit tuon kuivamarmorin ohjeen, minäkin voisin kokeilla sitä joskus.. Mutta ehkä vuoden päästä, koska oon yhtä myöhäisherännäinen kun sinä esim. cracklen kanssa, ja minäkin oon siihen crackleen vasta äsken hurahtanut, heh! Eli blogaillaan sitten yhdessä vuoden päästä niistä magneettilakoista! xD

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...