Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Ohi aiheen: Muunneltavat vaatteet - rakkautta!

Sain eilen haaveilemani neuletakin: DKNY Cozyn. Innostuin jokin aika sitten muunneltavista vaatteista ja kun näin Virven hauskan postauksen ko. takista (kantsii kurkata :)), olin tälle yksilölle aika myyty.


DKNY Cozy on ohuehko neuletakki, jossa on edessä pitkät kangaskaistaleet, joita kääntämällä, vääntämällä, solmimalla ja kietomalla takista saa lukuisan määrän erilaisia takkeja, paitoja, toppeja, huiveja jne. Kuullostaa monikäyttöiseltä, eikö :).


Kuva lainattu täältä.


Bongasin takin pinkin värisenä huutiksesta. Sen aitoudesta mulla ei kylläkään ole satavarmuutta, mutta lähtökohtahan on se, että ihmiset on rehellisiä, eikö :). Mistäköhän sen lopulta edes tietää..? Materiaali täsmää ainakin alkuperäiseen ja takki toimii, joten se saa riittää mulle :). Suomessa näitä neuletakkeja myy Stockmann, mutta sielläkin on ymmärtääkseni saatavana vain mustaa, joka itselleni ei siis ollut vaihtoehtona (pari karvaista Ragdollia kotona pitää huolen siitä, ettei meillä käytetä synkistelyvärejä ;P). Hinta tällä neuletakilla on aika napakka, mutta toisaalta, jos samasta takista voit vääntää vaikka 30 eri käyttömallia, niin hinta per paita ei ookaan kovin paha ;).


En alkanut napsimaan kuvia itsestäni takkia solmimassa, vaan saatte tyytyä alla olevaan videoon, jos jotakuta kiinnostaa. Mulla on sen verran kertynyt rantapalloa vatsan kohdalle, etten raaski taivuttaa takkia ihan jokaiseen asentoon, ettei se vaan veny :P. Lupaavalta vaikuttaa kuitenkin ja saan kyllä käyttööni tuon takin heti, vaikka maha rajoittaakin käyttömahdollisuuksia. Muutenkaan tässä kohtaa, kun vauvamaha kasvaa, ei huvita kovin paljoa laittaa rahaa (äitiys)vaatteisiin, koska niiden käyttöaika on vain muutama kuukausi. Siksipä nämä muunneltavat vaatteet on tosi kivoja ja tämäkin takki jää taatusti toki käyttöön vielä vatsan pienennyttyäkin :).

Sainko ostomaniaa aikaan tällä ihanuudella? :)

4 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, että ostin vastaavan, mutta hyvin ohuen neulemaisen version Kreetalta muistaakseni nelisen vuotta sitten. Ihastuin ideaan ihan hirveästi. Tämä näyttää kyllä tsiljoona kertaa paremmalta versiolta kuin omani, mutta idea on melko lailla sama. Toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hauskoja tällaiset vaatteet :). Vielä kun oppisi käyttämään mahdollisimman monella tavalla, eikä sitten aina vaan jumittuisi yhteen tyyliin :).

   Poista
 2. Mä myös ihastuin tohon neuletakkiin justiisa Virven blogissa, mutta hinta pikkasen kirpasee... Ehkä tyydyn johonkin ketjuliikkeen vastaavaan kympillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi minäkin ostin vähänkäytetyn second handina ;P.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...