Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

Haasteloa


Koko viikko on mennyt samoissa kynsissä, joten valitettavasti mulla ei oon nyt näyttää mitään uutta teille. Niinpä tartun minäkin haastepostaukseen.


Haasteita on kierrellyt pitkin blogeja ja kiitän lämpimästi teitä cottoncandy, Anni sekä Sirpa, jotka haastoitte minutkin :). Aikani ei riitä mitenkään pohtimaan vastauksia kaikkiin kysymyksiin, joten päätin valita Leipoi, leipoi -blogin Sirpan kysymykset yhdestä syystä: haaste tuli leivontablogista (ja jos ei joku tiennyt, olen thö antileipuri :D), eli siinäpä mulle haastetta kerrakseen.

Ja tässä vastauksia:

1. Mitä haluaisit leipoa/kokata seuraavaksi, mutta mitä et tee kuitenkaan, koska et jaksa ja koska haaveesi on liian aikaa vievää tähän hetkeen? 
Vumpsisseja (=3v. tyttäreni lempinimi muffinsseille), jossa on ihana prinsessojen värinen kermatöräys tms. päällä. En kuitenkaan tee, koska en osaa edes vatkata kermaa ilman että se juoksettuu. Sirpa, jos sulla on tähän mulle oikotie, niin anna palaa ;).

2. Paras kuulemasi sanonta? 
"Ahneet saa enemmän." Mieheni käyttä tätä joka kerta, kun totean hänen tyhjentäneen minunkin osuuteni karkkipussista. Ärsyttävä sanonta, johon ei ole vastaansanomista ja olen edelleen ilman karkkia >:/.

3. Miksi ihmiset eivät ikinä aloita allergialääkitystä ajoissa?
Hmm, en tiedä. Eivät usko kevään tulemiseen? Itse olen etuoikeutettu ja allergiaton, joten aihe on aika vieras.

4. Kumman valitset lehtihyllystä: Iltalehti vai Iltasanomat?
Iltalehden. En tosin osta iltapäivälehtiä koskaan, mutta onhan niitä muitakin lehtihyllyjä, kuin kaupan :).

5. Taito jonka haluaist osata, mutta et osaa?
Haluaisin osata leipoa ja erityisesti haluaisin olla kiinnostunut siitä. Mutta kun ei, niin ei. Onneksi mulla on sukulaisia ja ystäviä, jotka on innokkaita leipojia ;).

6. Jos nyt pääsisit kouluun siten, että taloutesi olisi turvattu koko opiskeluajan, niin mihin kouluun lähtisit?
Juuri nyt en lähtisi mihinkään, sillä ruuhkavuodet kohta kolmen pienen lapsen kanssa estäisivät menestyksekkään opiskelun kohdallani. Jos em. seikkaa ei huomioitaisi, syventäisin varmaan kaupallista osaamistani (olen tradenomi koulutukseltani).

7. Jos saisit perustaa menestyvän yrityksen, mitä se myisi tai tekisi?
Asiakaspalvelukoulutusta ja -osaamista yrityksille. Nautin hyvästä asiakaspalvelusta suunnaattomasti ja annan myös palautetta, jos en ole saamaani palveluun tyytyväinen (en ole valittaja, osaan esittää asiat rakentavasti :P). Kaikkien yritysten pitäisi mielestäni panostaa asiakaspalvelun laatuun ihan satasella, koska se on tällä erää yksi helpoimmista keinoista erottua kilpailijoista.

8. Jos voittaisit Olympia kultaa, mikä laji se olisi, missä haluasit kullan voittaa?
Taitoluistelu. Halusin jo lapsena taitoluistelukouluun, mutten tainnut osata sanoa sitä vanhemmilleni tarpeeksi hyvin. Tykkään edelleen hirmuisesti luistelemisesta, mutta koskaan en ole siis luistelua harrastanut. Saattaisin olla siis aika käsi ;P.

9. Tuore yrtti jota tahtoisit aina löytyvän keittiöstäsi?
Lisää leipuri/kokki-kysymyksiä, jaiks. Basilika? Onko se edes yrtti...?

10. Syötkö salaa karkkia?
Tunnustan. Ainakin lapsilta salaa :).

11. Pelkäätkö yöllä pimeässä tavallisiakin peruskolinoita :D?
Jep, pelkään. Enää en tosin niin paljon, kuin muutama vuosi sitten.
Olikos tässä mitään uutta minusta sinulle? :)2 kommenttia:

 1. Loistavia vastauksia...antileipojan täytyy pistää kehiin selvästikin vispikerma, koska sitä voi vatkata ylikin :) Ja tomuväriä mukaan niin saat prinsessaväriä kehiin.

  Ja ilmankos minunkin karkkipussista lopuuvat aina kaikki karkit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oliko vastaus noinkin lähellä? Himputti, miksi tartun aina kuohukermaan :D! Kyllä nyt on älykäs olo :P.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...