Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Tikruraitoja ja kimallusta

Ranskikset sai vihdoin verhoutua valkoisen China Glazen White on Whiten alle ja se sai vielä päälleen kaksi kerrosta Pure Elegance -lakkaa. Tuo suloinen ja kerrassaan elegantti vaaleanpunainen lakka, jossa on pienenpientä shimmeriä mukana. Tai mitä lie, en minä noista koostumuksista niin tiedä, mutta kaunis lakka tuo on silti.
Valkoinen oli hyvä ratkaisu laittaa lakan alle, koska vaaleanpunainen väri erottui kauniimmin. Päälle vetelin koristelulakalla (ArtClub) mustia tikruraitoja (tai seepraraitoja niistä kyllä piti tulla :P) ja raitojen väliin asettelin pinkkejä, hologrammisia hexagonglitterhippusia. Lakkaaminen ja raidoitus onnistuivat ihan jees, mutta dotting tool -käsi ei pelannut yhteistyössä ja tökin glitterit vinoon ja vääriin kohtiin. Lopuksi vielä tärvelin Sechen kanssa osan raidoista ja löin oikean käden sormeni pöydän reunaan lakkakerrosten ollessa vielä kosteita, eli ihan ei mennyt putkeen tämä yritelmä. Vasen käsi säilyi onneksi suht kuvauskelpoisena...


Tässä näkyy sitä shimmeriätaijotain :).


Nuo hologlitterit on hauskoja, kun ne välkehtivät erivärisinä eri valaistuksessa. Alla olevista kuvista eka on otettu ilman salamaa ja glitterit näyttävät vaaleanpunaisilta ja liloilta pilkuita lakassa. Toisessa kuvassa taan on salama käytössä ja glitterit vihreitä, keltaisia ja oranssejakin.


Näissä lakkauksissa oli ajatus hyvä kymmenen, mutta toteutus ontui tällä kertaa. Pah. 
Lähden tästä väsäämään jotain huippuhienoa tilalle ;).
2 kommenttia:

  1. Mä olen niin kateellinen näiden sun kynsiesi muodolle! Mä en millään, en sitten millään, saa tehtyä kauniita, sopusuhtaisia ja samannäköisiä stiletto/mantelikynsiä. Murrr

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua :). Reenaa, reenaa ja viilaa, viilaa. Kyllä se viilauskäsi harjaantuu, joskin myös oma kriittinen silmä :D. Minäkään en oo omiin viilauksiini täysin tyytyväinen, mutta liekö sitä kskaan onkaan. Eiks oo ihan hyvä, et aina on vara parantaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...