Sivut

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Epäonninen matkiapina

Matkiapina. Sisareni kutsui minua moisella "hellittelynimellä", kun olin pieni. Tosiasiassa taisin tietää, mikä muutaman vuoden vanhempaa siskoa ärsyttää toden teolla ja toistelin kiusallani perässä jokaisen sanan, mitä hän sanoi. Mitäs me ihanat, rakastettavat pikkusiskot ;).


Tällä kertaa en matkinut siskoani, vaan yllättäen.... tittidididiii... Papua! Glitter sandwitchit (=lakataan järjestyksessä: värilakka-glitterlakka-värilakka) ovat olleet näkösällä monessa muussakin blogissa, mutta Papun nomparelli-ihanuudet vei sydämeni. Mulla ei ko. OPIn lakkaa ole, joten päätin testata Color Clubin Wish Upon a Rock-Staria, jonka kanssa en ole päässyt vielä(kään!) sinuiksi. Kirjavat glitterlakat ei taida olla minulle tehtyjä. Olo on kuin joulukuusella... :D.


Vetäisin alle OPI Start to Finish lakan ja sitten kaksi kerrosta supersuosikkinudea Color Clubin Incognitoa. Testimielessä lakkasin kiekollekin tällä kertaa, että väri mätsäisi edes jotenkin.


Testailua, vasemmalta oikealle:
1. CC Incognito x2, CC WUaRS, OPI Princesses Rule!
2. CC Incognito x2, CC WUaRS, CC Incognito
3. China Glaze Sunset Sail x2, 
CC WUaRS
4. 
China Glaze Sunset Sail x2, CC WUaRS, Sunset Sail

Väliin sitten kerros glitteriä. Suti kerää itseensä järrrrkyttävän määrän glitterhippusia ja siitä syystä en pitänyt yhtään, en sitten _yhtään_ lopputuloksesta. Ihanat nomparellikynnet muuttuivat pilkkutautisiksi. Pilkkujen päälle kerros Incognitoa ja siihen olisi pitänyt suunnitelman mukaan lopettaa, mutta eiiiiiih.... Minäpä halusin shimmeriä tai jotain kivaa, joten levitin vielä kerroksen OPI Princesses Rule! -lakkaa, joka sitten peitti lähes jäljettömiin ne kauneimmat lilat, isot hexglitterit. Lopputulos: valjut, epämääräisen pilkukkaat kynnet, joita ei imarrellut myöskään eripituisuus. Ja nämä joutuivat olemaan kynsillä kirppisprojektin ja ajapuutteen vuoksi neljä päivää :D. Voi yäk, ihanpa totta. Nyt saa kauhistella, en toivo yhtään "eihä nää nyt niin pahat oo" -kommenttia ;). Ilman shimmeriä nää ois vielä menetelleet, niin kuin kiekolla näkyy, mut ahneella oli kakkainen loppu, ei voi muuta sanoa.

Parempi onni seuraavalla matkinnalla :P.


Huomenna saattekin nähdä uudet kynnet. Minä tein sen!! ;)

3 kommenttia:

 1. Määki ihastuin niihin Papun kynsiin, ja testasin kans. En onnistunut. Mulla tais olla liian vaalee se päällyslakka, koska jäi jotenkin tosi ankean näköiseksi kynnet. Pelkäsin vaan, ettei ne glitterit sitten näy, jos laitan peittävämpää. Pitää kokeilla uusiksi, idea on niin kiva!

  VastaaPoista
 2. Hahaha, niin hauska taas lueskella sun löpinöitä! :DD --> Sentimentaalissa julkaistiin juuri pieni tunnustus blogillesi.
  Mukavaa vapaata maanantaita! <3

  VastaaPoista
 3. Awww, olen nyt tosi imarreltu :D ♥ On noi ehkä vähän pilkkutautiset, toi CC:n glitter on vissiin aika paljon tiheämpää kuin Rainbow Connection... mutta silti ihan sievät, ei noi musta mitkään kammotukset ole. Ilman shimmeriä olisivat luultavasti kyllä toimineet paremmin, I agree.

  Glitter sandwich on yllättävän vaikea laji - se on hirveän kranttu lakkavalinnan suhteen, kuten vissiin omassa blogissanikin totesin. Olen testaillut tosi monia lakkoja ja silti löytänyt vain muutamia toimivia yhdistelmiä. Mutta mulla ei olekaan jellyjä, jotka kai toimisivat parhaiten. :-/ Onneksi on Iseult!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...