Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Japanialaiset synttärikynnet

Sattuman kauppaa, ei muuta :P. Ei Japani-teemaa, eikä kimonoa päällä. Yksinkertaisuudessaan halusin vain kokeilla kynsille MagnoNailsilta tilaamiani water decaleita ja noista oksista ja kukkaisista mulle tuli mieleen Japani. Onks noi nyt jotain kirsikan kukkia vai mitä ihmeitä (jep, täällä yksi luonnonlapsi, joka ei melkein erota kuusta männystä)?


Kuvat on napattu yhdellä (ja otetaan kaikella huumorilla) parhaista ystävistäni, eli Iipolla. Toinen parhaista ystävistäni Masse pääsi apuun sitten myöhemmin reissussa, kun Tukholma ja Helsinki näyttivät parastaan. Onko Iippo ja Masse sulle tuttuja ;)? No eheh. (=iPhone ja MasterCard)


Ja ne tarvikkeet:

 • aluslakka Color Club Milky White
 • koko kynnellä China Glaze Innocence
 • kärkiin tuputeltu vinottain ja sopivan hallitsemattomasti sienenpalasella OPI Sparrow me the Drama sekä Color Club Edie
 • water decal -tarrat MagnoNailsilta
 • kärkiin sipaisu China Glaze Fairy Dustia 
 • päälle Seche Vite pikakuivattaja


Tällä kertaa olin normaalia tarkempi kynnen kärjen ylilakkaamisessa (tai siis tuputtamisessa), eikä lakan vetäytymistä näkynyt. Toisaalta spongehommissa lakkaa tulee niin ohut kerros, että se ehtii kuivua ennen päällyslakkaa aika hyvin, eli enpä sano vielä juuta enkä jaata yhteistyöstäni Seche-pullon kanssa. Tuossa alemmassa kuvassa lakka on jo pari päivää vanha, eli siinä näkyy ihan normikulumaa jo. 


Oikeaan käteen sommittelin kukat nätimmin, kun vasuri meni reenatessa. Aloitin tarrojen laiton vähän liian aikaisin ja luullakseni siksi tarrojen liikuttelu kynnellä ei onnistunut ollenkaan, vaan ne jämähtivät aavistuksen kostean lakan pintaan kuin tauti. Siitä syystä vasurin etusormen oksa on ihan keskellä kynttä :D. Mokoma amatööri...


Sievät nämä kynnet kuitenkin olivat, joskin vähän pliisun väriset tähän kevätfiilikseen. Mieli kaipaa pinkkiä, pinkkiä ja vielä vähän pinkkiä :P.

13 kommenttia:

 1. Oi hitsi ihan tositositositosi kivat!! Tykkään noista väreistä ja voivoi, kyllä on ihanat ♥ :)

  VastaaPoista
 2. Ai onpas todellakin kauniit kynnet!!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kynnet - kiitos ideasta, saatan käyttää itse myöhemmissä jaksoissa.... :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän kauniit ja kyllä nämä on keväiset olematta lainkaan pliisut!

  VastaaPoista
 5. Todella nätit ja raikkaat kynnet!:)

  VastaaPoista
 6. Iiiiiiihanat! Ihanat! IHANAT! *huokailua ja pihinää*

  VastaaPoista
 7. Onpaa kauniit kynnet!! Toi Edie on ihan loistava lakka <3 Muuten minulla on sinulle tunnustus blogissani:mybigbangtheorys.blogspot.com
  Toivottavasti kiinnostut muutenkin blogistani :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat! ^^ Ja ai että mä tykkään tosta kirsikankukka-kuviosta :)

  VastaaPoista
 9. nämä ovat ihan todella waut! Tällähän hetkellä Japanissa on joku tällainen kirsikkakausi en nyt muista mikä (joku hanami-kausi tai jtn) ja noista kynsistäsi tuli kyllä se aika mieleen :) Mutta tosi upeat!

  VastaaPoista
 10. Oivoi kiitos ihan älyttömästi mukavista kommenteista :). Vähäks ootte ihaneita.

  VastaaPoista
 11. Voi kuinka suloiset ja niin ihanan keväiset ja herkät. Tykkään tykkään!!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...