Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pohdintoja kosmetiikasta & tuliaiset Tukholman reissusta

Tällainen ohi aiheen -postaus tällä kertaa. Skippaa siis, jos toivot näkeväsi kynsiä :).


Kosmetiikka ylipäänsä ei ole minulle intohimoinen asia. En käytä kosmetiikkaan mitenkään ylenpalttisesti rahaa, mutta toisaalta en osta myöskään aina halvinta mahdollista. Selektiivisen kosmetiikan meikkituotteilla hemmottelen itseäni joskus, kun pääsen esim. tax free -myymälään. En siis osta koskaan esim. kallista kosteusvoidetta tai deodoranttia, mutta huulipunan tai meikkipuuterin kyllä.


Tykkään lueskella muutamaa blogia, joissa kerrotaan kosmetiikkatuotteista ja arvostellaan niitä käyttökokemuksiin perustuen. Tämän hetken suosikit ovat monen teidänkin varmasti tuntemat Ostolakossa sekä Karkkipäivä. Itse en jaksaisi käyttää aikaa, vaivaa tai rahaa parhaiden tuotteiden etsintään, joten on aivan ihanaa, että on olemassa kosmetiikkaholisteja, jotka tekevät tämän tutkimustyön ainakin osittain puolestani. Kiitokset siis heille :).


Kävimme laivareissulla Tukholmassa mieheni kanssa ja sieltä ostin itselleni nämä:Chanel Mat Lumière on Ostolakossa-blogin kautta löytämäni tuote ja minulle ihan täydellinen. Menin siis taannoin kosmetiikkakauppaan ja kerroin avuliaalle myyjälle, että haluan tutustua kolmeen meikkipuuteriin tarkemmin. Niistä sitten yhteistuumin valitsimme minulle parhaimman ja sain jopa myyjältä kehut hyvin tehdystä taustatyöstä :) (tarkoitti siis sitä, että tiesin jo ennalta, millaista tuotetta haen). Käytän meikkipuuterin ohella myös nestemäistä meikkivoidetta, kun haluan peitävämmän meikkipohjan sekä luonnonkosmetiikkasarja Lily Lolon jauhemaista meikkivoidetta, joka pyöritellään kabukisiveltimellä iholle. Meikkipuuteri on kuitenkin ihanan nopea työaamuina.Tähän kaveriinhan saa ostettua toki täyttöpakkauksia, mutta minulle kävi niin tylsästi, että hukkasin edellisen puuterin ennen kuin se ehti edes puolilleen. Kyllä harmitti. Hyvin mahdollista on kyllä sekin, että se löytyy jostain nurkasta kotoa, pienten käsien piilottamana ;). Se katosi nähkääs käsilaukustani. No, nyt mulla on sitten uusi, josta aion pitää paljon parempaa huolta :).


Ostin myös Dior Addict kiiltopunan, jonka sävy on 222 Beige Casual. Se on tosi nätti nudepuna, jollaista olen kaivannut. Kaikissa markettisarjojen huuli- tai kiiltopunissa, joita olen kokeillut (ja niitä ei ole niin kovin montaa!) on ollut inhottava haju tai sitten huulet tai suu (?!) tuntuvat kuivilta, joten käyttämättä ovat jääneet mokomat. Tässä punassa ei ole yhtäkään noista vioista, eikä mitään muutakaan. Täydellinen <3! Joskus hinta ja laatu todella kulkevat käsikädessä.


Puhdistus- ja ihonhoitotuotteissa haluan päästä halvalla. Hassua, eikö. Tukkaani en laita markettituotteita koskaan ja meikeissäkin mietin tärkeimmät ja käytetyimmät tuotteet tarkkaan ja ostan mieluummin yhden laadukkaan kuin monta ei-niin-laadukasta. Ihonhoitotuotteet sen sijaan on toisarvoinen juttu, vaikka sen pitäisi olla kaiken järjen mukaan tärkeämpää kuin meikit.


Marilou BIO -tuotteista olen lukenut muistaakseni alunperin Karkkipäivästä ja tuotteiden luonnollisuus sekä alhainen hinta saivat kiinnostukseni heräämään. Tämä kasvonaamio sekä kuvasta puuttuva puhdistusgeeli osuivat silmääni Tukholman Pub-tavaratalossa ja päätin ostaa ne kokeiluun, kun edellinen putsari veteli jo viimeisiään. Hintaa taisi olla jotain 6€ paikkeilla per pullo.


Samoin tämä kaveri lähti matkaan Stockalta Ostolakossa-Virven kehujen jäljiltä. Ostin minä jotain ihan omin päinkin (mutten kosmetiikkaa) :). Tämä sievä koruteline pääsi meidän makuuhuoneen vessan pöydälle. Indiskasta ostin ja kolmekymppiä köyhdyin. Aika sievä, eikö :).


Oliko näistä tuotteista sinulle mikään tuttu? Entä käytätkö blogien antia omiin ostoksiisi helposti?

3 kommenttia:

 1. Mä luen muutamaa kosmetiikkablogia, esim. juuri noita mainitsemiasi ja myönnän kyllä, että moni tuote on herättänyt kiinnostuksen niiden kautta vaikka kaupan hyllyllä ei muuten houkuttelisikaan. Tai ei vaan tulisi mieleen että tuotakin voi kokeilla. Nyt juurikin tuo Freemanin putsari on ostoslistalla:)

  Tosi kaunis tuo koruteline:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin on käynyt mullekin, tunnustan :D. Kaikkein ihaninta on kuitenkin se, jos tietää tarvitsevansa jonkun tuotteen, niin blogeista löytyy helposti käyttökokemuksia.

   Poista
 2. Ihana tuo koruteli, huomaa juuri tarvitsevansa (haluavansa ;) sellaisen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...