Sivut

torstai 14. helmikuuta 2013

Outolintu

Minullepas heitettiin myös haaste, jossa piti keksiä viisi omituista asiaa itsestään. Haastajana toimi ihana Bloh, joka kirjoittaa Some Kind of Art -blogia. Arvasin, ettei tämä haaste tule olemaan kovin helppo, koska minähän oon niin tavallinen ihminen, ettei minussa ole kertakaikkiaan mitään omituista. Vai onko?

Ajattelin, että näin ystävänpäivänä olisi ihan hauska avata teille taas pari uutta juttua minusta :). Oonkin miettinyt, että vaikken ole koskaan näyttänyt kasvojani blogissani, niin silti ne, jotka ovat lukeneet blogiani pitkään tai muuten vaan jokaisen postauksen, tietävät minusta ja elämästäni loppujen lopuksi aika paljon. Olisipa jännä tietää, minkä näköiseksi minut kuvittette :).



Tässäpä viisi (5) asiaa, jotka tekee minusta ainakin jossain määrin outolinnun:


1. Arvostan käytöstapoja ja tahdikkuutta, siinä ei liene mitään omituista. Omituiseksi asia tulee siinä kohtaan, kun provosoidun (omituisen) raivopäiseksi, jos ympärilläni olevat ihmiset eivät ota toisia huomioon. Kihisen kiukusta (mutta osaan käyttäytyä ;)), jos joku ajattelemattomuuttaan läimäisee oven nenäni edestä kiinni, tukkii rullaportaat, kun pitäisi seisoa reunassa, ajelee sormilleni tarjottimella kahvilajonossa, kättelee lahnakädellä tai tulee huohottamaan niskaani kauppajonossa, kun olen maksuvuorossa. (hitsi, melkein alkoi ärsyttämään edes kirjoittaa aiheesta :D)

2. Sidon edelleen kengännauhat niin kuin pienet lapset (kaksi lenkkiä solmuun).

3. Olen innokas kierrättäjä ja minusta on kiehtovaa keksiä uusiokäyttöä asioille. Useimmiten roskiin menossa olevat jutut päätyvät juuri ystävänpäiväkorttien askartelutarpeistoksi, haha. Olen siis mm. pilkkonut kortteihin vanhat verhot, leikannut tuikkujen alumiinipohjista aurinkoja ja liimannut kortteihin asennus-cd-levyjä nurinpäin :D. Ja voi että, mikä riemuvoitto, kun keksii jotain noinkin pöllöä!

4. Suryan tapaan rakastan tilastointia ja kaiken maailman seurantataulukoita. Töissä olen saanut vastuulleni kaikki seurannat ja tutkailen blogin kävijätilastojakin lähes päivittäin. Viimeksi mainitusta on seurannut myös se, että olen huomannut kolme kertaa kesän jälkeen saaneeni valtaosan päivän klikkauksista aikuisviihdesivuston kautta. Mitvit?!!? :D
Juu ei oo ollu asiaa ko. sivustolle ja lähdelinkki vie sen etusivulle. Oispahan jännä nähdä, mikä siellä viittaa blogiini... Tai sit ei.

5. Olen kynsilakkahullu, joka haluaa saada lakat kulumaan ja pidettyä lakkojen määrän (suht) järkevänä. Voiko olla mitään omituisempaa??


Tää haaste on jo kiertänyt varmaan aika monessa blogissa, mutta haastan silti :P.

Jos edes kynnet - Papu ja Murmis erikseen
Polish this! - Annie
Kynttä pidempää
Rakkaus kynsiin - Vanquish
Naked Nails - Solja
Polishaholic - RiaG
...ja kaikki muut, jotka haluaa suorittaa pientä itsetutkiskelua ja oppia jotain itsestään :).



Edelleen, ihanaa ystistä. Ollaan erilaisia ja yritetään oppia siitä. :)




20 kommenttia:

  1. Hihi, mun mies solmii kanssa kengännauhat kuin lapset. :D Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kommentoitiin näköjään yhtäaikaa :D. Hyvää ystistä!
      Ps. Terkut miehellesi, se on ainoa, oikea tapa ;D.

      Poista
  2. Mullakin menee niiiiin hermot, kun ihmiset ei ota toisia huomioon. Kaikista eniten tällä hetkellä ärsyttää ihmiset, jotka kävelevät väärällä puolella tietä eikä suostu yhtään väistämään!

    VastaaPoista
  3. Kengän (luistinten ja monojen yms.) nauhat mä solmin yhdellä lenkillä, koska se on mulle nopeampaa. Mutta koristerusetit (sisustus, lahjapaketit) mä solmin kahdella lenkillä, koska siitä tulee nätimpi kun lenkit on vierekkäin :D Ja oon ihan samanlainen käytöstapafriikki ;)

    Kiitos haasteesta! Yritän väkisin keksiä ylinormaalista käytöksestäni jotain poikkeavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kas vain, en siis olekaan outo raivopäisyyteni kanssa, vaan meitä on enemmänkin. Kylläpä helpottaa, hih ;D.

      Poista
  4. JES! Vihdoinkin joku haastoi mut tähän! :DD

    Ykköskohta sai mut tirskumaan. Varsinkin se, että aloit kiukustua jo asiasta kirjoittaessasi XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahhaha, oot oikein oottanu, et pääsis avautuu ;D. No nyt saat, ihan luvan kans <3.

      Poista
  5. Siis kengännauhat pitää TODELLAKIN sitoa pupun korvat -tyylillä!!! AAAAH mitä tyydytystä aiheuttaa löytää tästä asiasta samoin ajatteleva tyyppi :D

    VastaaPoista
  6. Kaksi ensimmäistä sopii itseeni myös niiiiin hyvin, enkä ole edes tajunnut että tapani sitoa kengännauhat on "lasten tyyli"! :DD Ja alkoi itseäkin melkein ärsyttää kun ajattelin nuo tilanteet plus jotkut porukassa kävelevät jotka tukkivat koko kävelytien ja saat itse hyppiä penkkoja pitkin että pääset ohi.

    VastaaPoista
  7. hahah, samat ajatukset ensimmäisen kohdan kanssa :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos haasteesta :)

    Ykköskohdan kanssa ollaan ihan samiksia ;) Mulla aina välillä suorastaan sauhu nousee korvista, kun vaikkapa kassajonossa joku alkaa kaivaa lompakkoa käsilaukun pohjalta vasta siinä vaiheessa, kun kassa sanoo hinnan :P

    VastaaPoista
  9. Numero 1! Melkein itsekin jo raivostuin, kun ajattelen noita kirjottamiasi... argh :DD

    Ja kengännauhat! Arvaapa oonko saanu nauruja tuosta, mut miten muutenkaan ne sais pysymään tiukalla... en osaa sitä aikuisten tapaa.

    VastaaPoista
  10. Hei vaan sukulainen puuntakaa!

    Täällä lueskellaan sun blogia anoppisi kanssa ja ihmetellään noita kynsiä....meillä kun lähinnä hoitamattomat ja hiirensyömät!

    Selvennenän,olen anoppisi serkkulikka,tavattiin taas muutaman kymmenen vuoden kuluttua,se tarkoittaa sitä,että tulemme tapaamaan jossain mutkassa kanssasi.Terveisiä perheelle!

    Ps.Huonoilla kynsillä,maalausaineiden kanssa sotketuilla sormilla kirjoittaja kirjoittaa tietenkin aina ohi asian,mutta kuitenkin asiaa!

    Terkut Anoppi ja Sissi R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vaan toinen moinen!

      Anoppi onkin maininnut sinusta jossain mutkassa, joten eiköhän me törmäillä vielä. :)

      Poista
  11. Kiitos haasteesta! :) Ykköskohdan kanssa oon myös samoilla linjoilla kuten näköjään monet muutkin. :D Ja meillä myös mies solmii kengät tuolla "lasten tyylillä" :))

    VastaaPoista
  12. Ohoh, kiitoksia haasteesta :) En huomiokyvyttömyyttäni tullut huomanneeksi kuin vasta tätä postausta hetkinen sitten lukiessani, että tällainenkin haaste on heitetty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testasin teidän huomiokykyä, hyvin suoriuduit ;) (=en _muka_ jaksanut käydä blogeissa kertomassa, että haastetta pukkaisi :P).

      Poista
  13. Tuo kierrättäminen, ja varsinkin noin luovasti, on kyllä kiva juttu. Itsekin yritän mahdollisimman paljon kierrättää kaikkea, mutta se jää vaan siihen peruskierrätykseen, että paperit paperin keräykseen ja muovit muovinkeräykseen yms. En ois kyllä ikinä keksinyt, mihin voisin käyttää poltettujen tuikkujen pohjia. :D
    Kaikista tympeintä siinä ruokalan/kahvilan jonossa on, kun joku rupeaa kurkottelemaan sun lautasen yli. Tekis kyllä joskus mieli sanoa, että "olisitko ystävällinen ja ottaisit hihasi pois keitostani". Kummallista, että ei voi odottaa viittä sekuntia, että toinen kerkeää alta pois. Noh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuota lausahdusta onkin pakko testata seuraavalla kerralla, kun yrittää väistellä toisen hihoja :D. Mukaan vielä vieno hymy, niin avot ;).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...