Sivut

lauantai 23. helmikuuta 2013

Futuristikynnet,

sanoi paras mieheni, kun kynsiäni katseli.


Tarkempaa selontekoa ajatuksesta en saanut, mutta uskoisin hänellä olleen mielessä tulevaisuuden tekniikkaa tai Fifth Element -elokuva. Taidesuuntaukseen hän tuskin viittasi :P.

Lakkana näissä kynsissä OPI DS Mystery. Katsokaapas, se näyttää pullossakin tosi upealta.
Levitin ensimmäisen kerroksen ja vähän yllätyin, kun lakka olikin oikein tumman luumun sävyinen, eikä ruskea, kuten oletin (juu, vähän huonostti luettu swatchit...). Annoin taannoin Orlyn Fowl Playn pois siitä syystä, ettei se sopinut minulle ollenkaan ja pelkäsin, että tällä on sama kohtalo, jos sävy on samansuuntainen. Toinen kerros kuitenkin pelasti tilanteen ja lakka ainakin näyttää kynsillä enemmän ruskealta. Lakka oli helppo levittää ja kuivui normaalissa ajassa. 


Leimasin päälle China Glazen Passionilla, jonka ostin kynsitapaamisessa. Vihdoinkin kiva, kullansävyinen leimauslakka, jipii! Passion leimasi kuin unelma ja se on ehdottomasti hyvä toveri hopeiselle Millenniumille. Peittää ihan yhtä hienosti.


 Käytetyt tarvikkeet:

 • Värilakka: OPI DS Mystery x2
 • Leimauslakka: China Glaze Passion
 • Leimauslaatta: Lealac B
 • Päällyslakka: Seche Vite Dry Fast Top CoatMitäs sinulle tulee mieleen näistä kynsistä/kuvioista?


10 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Tuo lakka näyttää muilla niin kivalta, mutta itselläni en vaan välittänyt :) Mulle tuli noista joku liskonnahka mieleen, vaikka on nuo aika kaukana siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Sepä se, moni lakka näyttää tosi ihanalta muilla, mut sit itselle se ei sovi muka ollenkaan. Minkäs sävyinen iho sulla muuten on? Mulla lämmin, keltaiseen päin siis.

   Poista
  2. Mulla on todella vaalea, ehkä enemmän punaisuuteen taipuvainen. Täytyy olla siinä sitten se ero, koska mun kynsillä tämä oli liian luumun sävyinen :D

   Poista
 2. Aivan järisyttävän ihana lakka ja todella hyvin sopii nuo leimatkin:) Futuristista tosiaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanat scifikynnet! Mulle tulee jostain syystä mieleen virtapiirit. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Mä ajattelin ensin että nää on tarrat tai siirtokuvat, oli niin hyvin onnistunut toi sun leimaus! Tosi kivan näköiset kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan tarkka leimausjälki ja kaunis lakkaus muutenkin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...