Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

Pinkkiä ja pilkkutreeniä

Love it, love it, love it! Ehkä yksi täydellisimpiä pinkkejä, mihin oon törmännyt. Olen rakastunut (taas...).


Ostin tämän lakan Facebookin Kynsikoristekirppikseltä ja nyt osui lakka kyllä ihan oikeaan kotiin. Avattuani pakkauksen, kävelin aavistuksen jännittyneenä lakkalaatikolle tarkistamaan, miten lähellä tämä on Essien Fiestaa. Ei onneksi liian, saa siis jäädä meille :).


Mietin koristeluja ja nappasin sitten dotting toolin kätöseeni. Näiden kynsien koristelujen voin tunnustaa olevan puhtaasti pilkutusharjoittelua, vaan mitäpäs siitä, kun koristeluista tuli kuitenkin ihan hauskat :).

Vaaleanvihreät pilkut on kuvassa näkyvällä lakalla OPI Gargantuan Green Grape ja ne yritin tehdä kynnen tyvestä samankokoisiksi ja pienenevät sitten oikeaa reunaa myöten. 
Tummanvihreät on tehty a-england Saint George -lakalla ja niiden on tarkoitus olla kärjessä samankokoisia ja sivuilla pienentyä :).


Ja tuo pinkki itse on OPI Kiss Me on My Tulips viime kevään 2012 Holland-kokoelmasta. Mulla on ihan pimennossa kaikki viime vuoden kokoelmat ja samoin tulevatkin! En oo googlannut mitään, ja tilannutkin vain silloin tällöin yhden lakan, jos jossain blogissa olen bongannut jonkun kivan. Edelleen ne pikkuruiset pojan vaatteet ajaa kynsilakkojen ohi, niitä kyllä googlailen joka päivä. Hullu :P. Sitä paitsi ne mitään pikkuruisia ole, mun pienin vauva täyttää ensi viikolla jo 1/2 vuotta <3.

Tässä lakassa on ehkä yksi parhaimmista koostumuksista, jota olen kokeillut. Lakka peitti täydellisesti kahdella kerroksella ja se oli superhelppo levittää, eikä siistimistäkään tarvinnut kummemmin tehdä. Ihan unelmalakka. Taas yksi syy hehkuttaa OPIa :).


Mitäs pidät mun pilkkutreenistä?4 kommenttia:

  1. Kaunis lakka ja hienosti olet saanut siistejä ja symmetrisiä pilkkuja, mun on aina ihan epäkeskoja:D

    VastaaPoista
  2. Pitipä sitten kaivaa omat pari hassua OPIa ja kattoo, että eihän mulla vaaaaan sattuis olemaan tuo sama Kiss Me On My Tulips ja kyllä, sepä se just oli :)! Vetelin omien glittergeelien päälle sitä pari kerrosta ja näistä tuli mun mielestä paljon tummemmat kuin nuo sun omat tossa kuvissa. Kivat tuli silti :D! Niin törkeetä kopiointia en kehdannut tehdä, että vetelisin pilkut vielä näihin ;)

    VastaaPoista
  3. Oi voi, kumpa löytäisin dottingtoolini niin kokeilisin heti! Hieno idea!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...