Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Louboutin-kynnet #2

No mutta, mitkäs ne siinä <3.


Eiliset nudekynnet koristeltuna. Versio 2 Louboutin-kynsistä. Version 1, ne punaiset kynnenaluset voit kurkata tästä :).


Puolikuumanikyyri: OPI Samoan Sand x3 ja Kicks Make Up Cha Cha Red x1. Päällä Seche Vite x1.


Ja mitkäs ne siinä <3. Sannun uudet rakkaudet, Christian Louboutinin Simple Pump -korkkarit. Sanoinhan, että vielä minä ne saan.


Christian Louboutinin nudet korkkarit on olleet haaveeni jo vuosia ja nyt bongasin nämä paristikävellyt kaunokit huutiksesta, luotettavalta myyjältä sopivalla hinnalla. Mikä munkki! Korkoa näissä vain 7 cm ja näillä jaksaa kipitellä pidempiäkin matkoja, kuin vain autolta työpöydän ääreen ;). Ja voi rakkaus, tuota punaista pohjaa *lääh*.
Ajatus kynsiin sen sijaan lähti näistä verkkokalvoilleni jämähtäneistä kuvista:

Kyseessä on YLE Teemalla lähes vuosi sitten esitettu ohjelma Tekijänä: Minna Parikka. Olin tallentanut ohjelman digiboxille ja jätin sen sinne säilöön, kun ihastelin Minnan kynsiä ko. ohjelmassa: nude-musta puolikuumanikyyri. Nytpäs päätin napata tv-ruudusta teille (kehnon) kuvan ja sain tämän lakkauksen pois to do -listaltani. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!
Mitäs pidät (kynsistä ja) korkokengistäni :)?3 kommenttia:

 1. Kynnet ovat tosi naiselliset ja kauniit, kengille en ihan hirveästi lämpene. Tai nekin ovat kyllä ihan kauniit sinänsä, multa vaan luultavasti puuttuu jokin olennainen naisgeeni, kun Minna Parikat ja Louboutinit sun muut eivät aiheuta mussa sen kummempia ihastumisia tai himotuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ei tainnut lämmetä kengille moni muukaan, tästä kommenttipaljoudesta päätellen ;D. Mut ei se haittaa, jääpähän mulle enemmän ;) *hipsii huokailemaan ihastuksesta*.

   Poista
 2. Nätit kynnet:) Minna parikan kengät ovat ihania, Louboutinista en niin itse välitä mutta nätiti ovat nekin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...