Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Lush Fun - muovailtavaa kylpyvaahtoa

Tähän väliin Ohi aiheen -juttu :).

Taannoisella Helsingin reissullani kipaisin Lushille hakemaan Lemony Flutterin testiin (joka on muuten osoittautunut todella tehokkaaksi aineeksi! Voi kunpa se löyhkäisi vähemmän :(... ) ja samalla ajattelin ostaa pienille tyttölapsilleni tuliaisen. Aikaisemmin olen ostanut Lushilta heille kylpyvaahtotaikasauvan, joka oli suoranainen hitti kylpyhuoneessaamme. Tällä kertaa mukaan tarttui avuliaan ja palveluhenkisen myyjän avustuksella Fun, joka on muovailtavaa kylpyvaahtoa. Mikä keksintö!Lushin sivuilla tuotteesta kerrotaan näin:
"Se on saippuaa, se on shampoota, se on kylpyvaahtoa ja se on muovailuvahaa; se on ennen kaikkea hauskaa! Punainen FUN on raikkaan aurinkoinen; mandariini ja appelsiini tuovat valoa harmaisiinkin päiviin!"

Ja sitten tositoimiin! Leikkasin Funista palan, emme siis muovailleet sitä kokonaan heti kerralla.

Isompi veisteli komeasti...

Pienempi murensi paloiksi...

"Äiti tee miulle ankka."

Ankka ja kissa.
Ja sitten kylpyyn. Pidin ankkaa juoksevan veden alla ja vesi alkoi vaahtoutua kunnolla ja muuttua oranssin väriseksi. Kuvassa vettä on vasta vannan pohjalla, eli väri tuosta kyllä tummeni ja vaahto lisääntyi.


Lapset murensivat loput eläimistään leikkiessään vedessä ja rakentelivat itselleen vaahtopartoja. Onneksi meillä on kylppärissä iso allas, johon minäkin saan laitettua itselleni kylpyvaahdot, jos oikein alkaa lapsettaa :D.


No mutta. Pointti on se, että jos tuskailet, mitä ostaa lapselle - olipa oma tai jonkun muun - lahjaksi, niin tässä yksi kiva esimerkki. Taatusti pidetty lahja, käytännöllinen, erilainen ja mikä parasta, kulutustavaraa kaiken lelupaljouden keskellä. Lushin verkkokauppaan pääset kurkkimaan tästä.Ps. Olen ostanut Funin omilla rahoillani ja mielipide on täysin omani. En ole saanut itselleni mitään hyötyä tästä postauksesta.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun oliskin amme! Lushiin käy kuitenkin tieni huomenna kun Lemony Flutteria on taas saatavilla, olen säästellyt viimeisiä purkinpohjia kun sitä ei ole saanut muutamaan viikkoon laikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on sellainen allas, jonka voi täyttää vedellä. Siis kylppäriin lattiaa on laskettu altaan kohdalta lattiatasoa alemmas ja tehty korkeammat reunat. Vähän vaikea selittää :P. Missään en oo moista ennen nähnyt. Harmi vaan, että se imaisee vettä itseensä lähes kuution verran, eli ei oo kovin halpaa lystiä sen täyttäminen. Lushin kylpypallojakin pitää olla vähintään kaksi, että niistä on yhtään mihinkään! Lapsille onkin Ikean pikkuvannat kylpyvaahtoleikkejä varten :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...